loveisdead مدیر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 عنوان قشنگ ترین اتفاق زندگیتون چی بوده؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 37 پست من واقعا نمیدونم چی میتونه باشه ...من عاشق همسرم هستم اما روز عروسیم نیس...عاشق تحصیلم اما اونم نیس نمیدونم چیه!مال شما چیه؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭 1398/07/25 | 20:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 یعنی متنفرم از لحظه عقدم کاش اتفاق نمیفتاد ای بابا🙁🙁🙁🙁🙁ما سه سال نامزد بودیم و ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله بینمون بود فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 لحظه ای که اولین بار صدای قلب پسرمو شنیدم و دکتر سونوگرافی بهم گفت صدای قلبشو میشنوی؟؟؟ این صدای قلب ... اره خیلی حس خوبیه😍😍ان شاالله روزیه همه منتظرا فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 63422 تولد پسرم جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
nafasampesram عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 3892 اره خیلی حس خوبیه😍😍 ان شاالله روزیه همه منتظرا انشالله😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
تینکربل۱۳۷۱ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 1044 ای بابا🙁🙁🙁🙁🙁 ما سه سال نامزد بودیم و ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله بینمون بود اخه اشتباه کار ما اینجاست که اصلا نامزد نمیکنیم.از مرحله خواستگاری که گذشت بعد عقد🤐
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 منم مثله شما هستم عجیبه گاهی فکر میکنم ناشکرم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
معصومه_2 عضویت: 1392/05/21 تعداد پست: 28613 اخه اشتباه کار ما اینجاست که اصلا نامزد نمیکنیم.از مرحله خواستگاری که گذشت بعد عقد🤐 پس باید مرحله خواستگاری طولانی باشه😁😁برا شناخت بیشترما فامیل بودیم فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 هیچی تاحالا قشنگترین اتفاق نداشتم تو زندگیم داشتیما اما انقدرا جذاب نبوده برامون انگار آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 لحظهای که برا اولین بار عشقمو دیدم رسیدین بهم؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 نداشتم نمیشه که هیچ اتفاق خوبی نباشه! آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 به دنیا اومدن پسرم ودخترم....لحظه به هوش اومدن مادرم بعد یه عمل سخت که دکترا قطع امید کرده بودن. انشالله که همیشه سلامت باشن آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
loveisdead مدیر استارتر عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 قشنگ ترین اتفاق زندگیم مثل گل نشسته تو تاپیکت داره این کامنتو مینویسه عشق منه😂 خودتو میگی؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭