2777
2789
عنوان

جای واکسن بدو تولد دخترم چرا اینطوری شده بعد از سه ماه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بازو  سمت  راستش

برا بچه منم یه همچین شکلی بود

بهداشت گفت چیزی نیست ..‌خوب میشه

الان ک ۵ماهشه بهتره

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

قربونه بازوهاش بششششم مننن الهییی الهییی گناه داشت حتما خیلیم دردش اومد وااای بوسش کن از طرفم تووورووو خدااا محکممممم بوسش کننننن

شـوهـرم تنهـا آرامـش زندگیمـه💏                          🌼ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌼

روزی سه بارکمپرس گرم کن و سه بار زینک اکساید و روزی 2بار هیدروکورتیزون

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
تا  سه  ماه  دیگه؟

دختره من تا شش ماهش اینجوری بوددکترم میبردم میگف چیزی نیس،دست نزنین 

دگ خودش افتاد 

با کسی ک نوشابه نارنجی رو بیشتر از مشگی دوس داره 😏نمیتونم ب تفاهم برسم 😐
عادیه اصلا نترس دختره منم بود خونه بهداشت پرسیدم گفت چیزی نیس اون برای اثرشه چن بار ازاین کنه ها میز ...

حمام میتونم  ببرم؟ 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
قربونه بازوهاش بششششم مننن الهییی الهییی گناه داشت حتما خیلیم دردش اومد وااای بوسش کن از طرفم تووورو ...

عزیزم  قربونت برم 😍😍😍😍 باشه  حتما  😃😃😃

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

عزیزم خدا حفظش کنه 

دقیقا دختر منم همیتطوری شده بود اتفاقا توی سه ماهگی تا دو سه هفته دیگه هر وقت ببری حموم همین شکلی میشه و میفته نترس طبیعیه

دوست عزیزی که امضات طلب صلوات داری شک نکن دوتا برات میفرستم...ساداتم و افتخارم میکنم😎
حمام میتونم  ببرم؟

اره بابا اتفاقا باحموم خودش نرم میشه فقط ب دستش زیاد دست نزن قربونش برم دردش نگیره

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣