2777
2789
عنوان

یعنی چکارکنم نگهش دارم یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 56 پست
یعنی چی اگه بمونه چی میشه؟؟ بعضی بچها قلبشون دیر تشکیل میشه منم ۷هفتم هنوز نرفتم

منظورم اگه رشدش متوقف بشه تو رحمت بمونه چ مشکلی پیش میاد

ی صلوات واسم میفرستین.منم باردار شم وصحیح وسالم بیاد بغلم بدون مشکل خاصی.😓😭😭😭😅
انشاءالله ک مشکلی نباشه برامنم خیلی از دیروز حالم بده ممنون ک روحیه دادین

استرس نداشته باش به چیزای بدفکرنکن

توکل به خدا🤲

بعضی ازاین دکتراانقدردیدن توطول روزراحت میگن که فلان و...

تازه دکترمن گفت بیاسونوواژینال مامانم نذاشت گفت صبرکن یهومیوفته باهمین واژینال...

صبرکن استرسم به دلت نده

دستگاهاشون صددرصدی نیست

من دکترشاکری رفتم سونوهاموبهترین دستگاهوداره اونم خطاداره گاهی...

خواهرمم جهان کودک رفت

دوستمم ساعی همه شون بازخطادارن

بهترین دستگاهام گاهی نمیتوونن تشخیص درست بدن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش سقط میشه جاری من بچه ش توهفته ده مونده بودخودش سقط شد لک داشت فهمیدنمی مونه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
استرس نداشته باش به چیزای بدفکرنکن توکل به خدا🤲 بعضی ازاین دکتراانقدردیدن توطول روزراحت میگن که ف ...

خداخودش کمک کن انشاءالله از دیروز ک مامان وبابان حرف زدن باهام ارومترم

واسه همین میگم نذار۱۲ هفته.چون دورازجون شماخدایی نکرده اگه جنینی بمیره و مادرمتوجه نشه اون بمرور فاسد میشه و میره توخون مادر ضرر داره. ودی نگران نباش خیلیا ده هفته قلبشون تسکیل میشه

خودش سقط میشه جاری من بچه ش توهفته ده مونده بودخودش سقط شد لک داشت فهمیدنمی مونه

ممنونم لطفا دعا کنید برام

واسه همین میگم نذار۱۲ هفته.چون دورازجون شماخدایی نکرده اگه جنینی بمیره و مادرمتوجه نشه اون بمرور فاس ...

ممنون گلم دعا کن برام اگه صلاحه بمونه

ممنونم لطفا دعا کنید برام

چشم حتماً🤲

گفت ضربان نداره قلب تشکیل شده

عزیزم خیلیا بعد هفته ۹ قلبو میبینن

من از چند نفر شنیدم بچهایی که خیلی باهوشن قلبشون دیر تشکیل میشه چون رشد معزشون طول میکشه. به نظرم صبر کن خدای نکرده بعدا پشیمون نشی

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
عزیزم خیلیا بعد هفته ۹ قلبو میبینن من از چند نفر شنیدم بچهایی که خیلی باهوشن قلبشون دیر تشکیل میشه ...

اخه گفتن قلب هس ولی ضربان نداره