2777
2789
عنوان

دخترم دوسال نیم شده هنوز نمیتونه خوب حرف بزنه..

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 38 پست
😂😂😂😂😂😂اینجا فقط باید بری تاپیکای فان بخندی قابلیت دیگه نداره

خداشاهده یکی میگفت شش ماهگی حرف زده خودش

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
واقعااااا؟ وای مگه میشه؟ یعنی هیییییچ نمیگه؟

بله،حرف میزنه کاملانامفهوم هیچکس جز مامانش متوجه نمیشه همه ی علائم اوتیسم روداره خیلی اصرار کردم بچه روببریدپیش روانشناس کودک ولی نگفتم واسه اوتیسم گفتم ببریدش که سال دیگه می‌ره مدرسه بتونه حرف بزنه درست ارتباط برقرار کنه ولی میگن تاسال دیگه خودش خوب میشه مهدهم بعدهفته اول اخراجش کردن اونااصلابراشون مهم نبودتازه کلی میخندیدن که دخترمون بلاوسلیطس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فعالی که اصلا زیر ۳سال تشخیص نمیدن!!!!!😒😒😒😒

چرا، کاملا از رفتاراشون مشخصه، در عین شلوغی زیاد، درونگرا هم هستن. من برای پسر دوستمو حدس زدم ولی یه دکتر بی مسئولیت گفت نه چون پسربچه ست اینطوره، الان ۹ سالشه و مدرسه عادی نمیتونه بره و مربی خصوصی داره ولی هنوز الفبا رو یاد نگرفته.اگر زیر ۳ سال درمان شروع میشد الان عادی بود

الحمد لله کما هو اهله
بله،حرف میزنه کاملانامفهوم هیچکس جز مامانش متوجه نمیشه همه ی علائم اوتیسم روداره خیلی اصرار کردم بچه ...

ای بابا.بلاخره مجبور میشن که ببرن.ولی چه فایده...دیر بشه پیشرفت کند میشه‌من پسرمو گفتار میبرم و زیاد میببنم بچه هایی که از طرف مدرسه ارجاع داده شدن به گفتار درمانی.

ای بابا.بلاخره مجبور میشن که ببرن.ولی چه فایده...دیر بشه پیشرفت کند میشه‌من پسرمو گفتار میبرم و زیاد ...

دلم برابچه میسوزه یه دفعه گفتم خودم میبرمش باهزینه خودم متهم شدم گفتن که چون دختر جاریته میخوای روش عیب بذاری که بزرگ شدبه مشکل بخوره ولی خداشاهده می‌خوام درمان بشه که بزرگ شداذیت نشه اصلارفتارپدرومادرش بااین بچه قابل بازگوکردن نیست

دلم برابچه میسوزه یه دفعه گفتم خودم میبرمش باهزینه خودم متهم شدم گفتن که چون دختر جاریته میخوای روش ...

عزیزم شما وظیفتون انجام دادین... دیگه حرفی نزنید.متاسفانه این سهل انگاری دودش به چشم بچه میره

هرچی بهش میگم گوش میده..ولی هرچی میخواد بیشتر میگه تاب سور..منظورش تاب سورسورس چون خیلی دوس داره

خب اگه معنی حرفارو درک میکنه که خداروشکر مشکلش جدی نیس ببرش فقط گفتار درمان و مشاور ایشالله خوب میشه