2821
2789
عنوان

استپ وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 18539 بازدید | 36 پست
اخه من واقعا اشتهام کم شده واقعا دیگه پرخوری نمیتونم

تنها راه چاره س. بدنت مقاومت میکنه. عادت کرده. رفته تو فلز اینکه کلن قراره کم بهش غذا برسه. خودش ب شرایط وفق داده. سوخت و ساز پایین میاره. اول سعی میکنه ذخیره کنه

باید یه جوری گولش بزنی. سیستم بدن واقعن پیچیده و هوشمنده. باید فک کنه روزای سختی تموم شده و میتوته عادی باشه. این فقط با رسوندن حجم غذلی زیاد ممکنه. مشاورای تغذیه میگن حتما برای جلوگیری از استوپ شوک بدید. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
از کتوژنیک راضی بودی؟

خیلیییی متاسفانه اشتباه کردم مربی ورزش خیلی خوبی دارم اما از گتو سر در نمیاورد بهم گیر داد که حالا که ورزش میای کالری شماری کن منم گوش کردم و فکر کردم جالا گه ورزش میرم میتونم بیشتر بسوزونم برای همین اشتباهم یک وزنم برگشت اما دوباره شروع کردم و اینبار تا فرم دهی انشالله پیش میرم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیژم مگه هنوزم اضافه وزن داری؟میخوای چند کیلو بشی؟

راستش پلی کیستیکم

وقتی حدودا 62 بودم باردار شدم که سقط شد

الان میخوام برسم به 53

البته تو رژیمم ازرهمه گروه های مواد غذایی استفاده میکنم

یکم از رژیمت بیشتر میگی؟

یه رژیم روتین با کلی میان وعده 

بر اساس فیبر بود

ولیذچون خوراکی ها تکراری میشد بیشتر از چند ماه نمیشد ادامه داد

عزیزم یه سرچ کن تو زیباتن با جزییات میاد

راستش پلی کیستیکم وقتی حدودا 62 بودم باردار شدم که سقط شد الان میخوام برسم به 53 البته تو رژیمم ا ...

متفورمینم میخوری؟شنیدم بعضیا بجای متفورمین رانیتیدین میخورن🙌🙌🙌

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
خیلیییی متاسفانه اشتباه کردم مربی ورزش خیلی خوبی دارم اما از گتو سر در نمیاورد بهم گیر داد که حالا ک ...

میشه در موردش برام توضیح بدی؟اصلا نونو برنج نمیخوردی؟یا خیلی کم؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍
یه رژیم روتین با کلی میان وعده  بر اساس فیبر بود ولیذچون خوراکی ها تکراری میشد بیشتر از چند م ...

دست اون کسی که این رژیم رو‌بهت داد درد نکنه ،خیلی خانم خوب و مهربونیه 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤
تنها راه چاره س. بدنت مقاومت میکنه. عادت کرده. رفته تو فلز اینکه کلن قراره کم بهش غذا برسه. خودش ب ش ...

ممنون عزیزم

حالا سعی میکنم امروز و فردا فقط بخورم😂😂

عزیزم کتوزنیک رژیمی بر مبنای پروتیین و چربی هست و حذف کربوهیدرات و شکر نه هیچکدوم رو نمیخوردم

من برام سخته ک یهو ترک کنم البته برنج خیلی وقته نمیخورم اما نون سختمه چند ماه چقد کم کردی؟

😍سلامتی فندقم صلواااات😍