سلام دوستان من درک اپراتوری لیزرمو گرفتم،سابقه کار با دستگاه هم دارم دنبال کار هستم کسی جایی رو میشناسه ک اپراتور بخان تومحدوده کرج بمن اطلاع بده ممنون میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانم منم اپراتور لیزرم ولی کار میکنم تو یه مطب تازه رفتم سرکار میخواستم بدونم حقوقم چ جوریه؟؟
دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من
سلام خانم منم اپراتور لیزرم ولی کار میکنم تو یه مطب تازه رفتم سرکار میخواستم بدونم حقوقم چ جوریه؟؟
سلام شما تا الان چهار سال سابقه کار دارید درسته؟ منم میخوام وارد اینکار شم شما کدوم شهرید چیکار کنم که اون قرار داد یا توافقی زبونی به نفع من باشه نه به ضررم؟ و هرچیز دیگه که میدپنید