yekta92 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 602 عنوان خونم خیییلی بهم ریخته هست کممممممککک 206 بازدید | 16 پست سلام خانمای تمیز خونم خیییلی بهم ریخته هست همه جاش اول از کجا شروع کنم چووون خییییلی قاطی شده سردرگم شدم اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی... وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160 1398/07/25 | 09:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختراصفهانی۲۰۰۰ عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 خب ی عکسی چیزی بده ببینیم خونتو من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
اردیبهشتها عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 2578 منم یه هفته ست از کمر درد افتادم الان دیگه رسما تو خونه نمیشه راه رفت😥😣 بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
الیازه۲ عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 517 اول از نی نی سایت خارج شو نصف مسئله حله😅😅😅 دختر و پسر هر دو شیرین هستند ولی اینکه بچه ات سالم و صالح و مصلح باشه میشه شیرین ترین هدیه خدا
esraaaa عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 8873 ااگع بهم نخندی.من تو این مواقع تصور میکنم عزیزترین کسم داره میاد خونه پا میشم خونه رو دسته گل میکنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐 جدی میگم دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 من اول همیشه باس اتاق پسرمو تمیز کن وای که چقدر نامرتبه یعنی چندیدن میلیون بار تمیز کردم و دوباره مثل اوله ....الانم پوکیده هر جی داره وسطه اتاقه .... تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
چمنیز عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 2818 منم همیییییییییین خیلی کثیف شوهرم صبح داشت میرفت گفت بچه ها خوابن تمیز کن اما همچنان تلپم
yekta92 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 602 شمااااها که خودم بدترین اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی... وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
yekta92 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 602 بلد نیستم عکس بفرسم اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی... وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
yekta92 مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 602 پس بیلین با هم شروع کنیم.. اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی... وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
مامانفرهان عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 4347 اول اشپزخانه ونهاربزار۲ حال۳ اتاق ها ۴ سردیس۵ حیاط و پارکینگ۶ دوش بگیر و به خودت برس و یه چایی چیزیبعد دراز بکش فیلم ببینخونت خیلی ناجور باشه تا عصر کار داری ﺗﻮﻯ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ!ﺍﯾﻨﻮ ﺗﻮ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ.ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﮐﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﺨﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﺮﺍﻡ،ﺍﺻﻼً ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺍﻭﻥ ﺭﻭﺯﻫﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﺷﺪ…ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﻧﻤﯿﺸﻪ، ﺍﻣﺎ ﺑﻬﺘﺮﺵ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺷﺪ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺁﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯿﻢ، ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻧﻤﯿﮑﺮﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ،ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺭﻓﺘﻨﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﺮﺩ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ، ﺍﻭﻧﻢ ﻧﻪ ﯾﮑﯽ، ﻧﻪ ﺩﻭ ﺗﺎ! ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺳﺮﻡ، ﺁﺩﻡ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ!!!ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻡ، ﮐﻪ ﺣﺘﯽ ﺍﺭﺯﺵ ﺍﺧﻢﮐﺮﺩﻥ ﻫﻢﻧﺪﺍﺷﺖ..!!ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﯾﻪ ﭼﯿﺰﺍﯾﯽ ﺧﻨﺪﯾﺪﻡ، ﮐﻪ ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﺩﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ، ﮐﻪ ﮔﺮﯾﻪ ﺁﻭﺭﻫﻢ ﺑﻮﺩ…!ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺷﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﻭﻗﺘﺎﯾﯽ ﮔﺬﺭ…ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﯾﻪ ﺭﻭﺯﺍﯾﯽ ﺭﻭ ﺳﭙﺮﯼ…ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯽ،ﺍﻣﺎ…ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﺍﯾﻦ ﺭﻭ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﭘﯿﺶﺑﯿﻨﯽ ﻧﯿﺴﺖ…ﭘﺲ ﻭﻗﺘﯽ ﺷﺎﺩﯼ، ﺍﺯ ﺷﺎﺩﯾﺖ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ؛ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻏﻤﮕﯿﻨﯽ، ﺑﺪﻭﻥ ﺭﻭﺯﺍﯼ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺧﻨﺪﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻩ ﺩﺍﺭﯼ…ﭘﺲ ﻓﻘﻂ ﺷﺎﺩ ﺑﺎﺵﻭ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ…
sibsorkh۹۹ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 5260 پاشو یه اهنگ بزار گوشی رو بزار کنار از اشپزخونه شروع کن بعد سالن و اتاقا ..فکر کن تا ظهر قراره برات مهمون بیاد😱😱 الهی گاهی نگاهی🥰