2777
2789

اول تنفر نفرین میکردمشون شدید الان بی تفاوتم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اگه شوهرتون خوبن قدر بدونيد بخدا 

خانواده شوهر يه ذره اينور اونور قابل تحملن معمولا

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی معمولی. مثل فامیل های خودم. بعضی هاشون دوست دارم بعضی ها رو نه زیاد. بعضی اخلاقاشون دوست دارم بعضی هاشم نمیپسندم. طبیعیه دیگه خانواده شوهر هم مثل همه آدم ها هستن با اخلاق خوب و بد. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   

معمولی. من کلاتواین دنیا هیچکیو خیلی دوست ندارم فقط از خیلیا بدم نمیاد.همین

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

واقعا همشون عالی هستن بجز

مادرشوهرررررررم عذابم میده عین دختر جوونا همش حالمو میگیره منم احمق قیافم زود عوض میشه ایکبیری لعنتی حال میکنه  و واقعا من محبت میکنم نمیدونم چرا اذیتم میکنه 

بحث کردن با آدمای احمق مثل کشتن مگس رو صورتته  هرچقدرم محکم بکوبی اون فرار میکنه و این تویی که یه سیلی محکم خوردیو باز مجبوری وز وزشو تحمل کنی 
چرا؟ چیکارت کردن؟؟ 

بگی چیکار نکردن راحت تر میتونم بگم...فقط اعصابمو داغووون کردن همشون یه مشت حسودن چشم دیدن حتی کوچیکترین خوشی مارم ندارن واقعا ازشون متنفرم حالم بهم میخوره ازشون محبتم نمیفهمن 

اونایی هم که متنفرن بگن چیکار کردن که اینجوری نفرت دارن؟؟ من خودمم تو همین دسته متنفرام

از مادرشوهرم متنفرم چون هروقت با شوهرم دعواش میشه سر من خالی میکنه عوضی

اما برادر و خواهرای شوهرم کاری به کارم ندارن و برام ارزش قاعلن و تا حالا ازشون هیچ بی احترامی یا توهینی نشنیدم و ندیدم

خـــدا هسـت... 
جالبه برام.بعضیا گفتن خیلی دوسشون دارن.میشه بگین چجوری بودن که شما دوسشون دارین؟؟

خب عزیزدلم چرا باید ازشون بدم بیاد؟

اونا خیلی مهربون؛دلسوز؛معقول؛قابل احترام و واقعا تکیه گاه هستن❤

ان شاءالله سایشون همیشه رو سرمون باشه

جهان به اعتبار  "خنده تو" زیباست💕