2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین...

138 بازدید | 28 پست

دوستان من تو ماه چهارم بارداری ام

امروز چند بار از س ی ن ه ی راستم انگاری ترشح اومد.

تو خونه س و ت ی ن نمیزنم

قشنگ لباسمو خیس کرد و لک کرد.

امروز سه چهار باری این اتفاق افتاد.

مامانم هم میگه هنوز که خیلی زوده تاحالا همچین چیزی ندیده بودم.

کسی تجربه ای، اطلاعی چیزی داره کمکم کنه.

خیلی ترسیدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هفته15 ام امروز سینه چپم یهودردشدید گرف تاحدی ک نفسم بندمیومد زنگ زدم مامانم ک ب دادم برس گف چی دلت خواسته نخوردی یهویادم اومدفیلم ساندویچ دیدم دلم نونشو خواست خیلی ریز ولی بکسی نگفتم دیگ

سریع خریدم خوردم خوب شد هیچ وقت تاحالانشده بودم

ترشح سینه هم شایدهرکسی فرق کنه

توام خوبی کی به کیه!
کسی نیست؟؟؟

عزیزم یکی از دوستام از همین ماها بود فقط تحریکش اصصصصلا نکن چون زبونم لال باعث زایمان زودرس میشه

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

ن فقط نباید تحریک شه نشونه زایمان و سقط نیس

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

طبیعیه فقط دست نزن بهش و فشار نده 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم هفته15 ام امروز سینه چپم یهودردشدید گرف تاحدی ک نفسم بندمیومد زنگ زدم مامانم ک ب دادم برس گف چی ...

ترشح نداشتی تا حالا؟

من آخه یادم نمیاد چیزی هوس کنم

فقط امروز دندونم اذیت میکرد، هی گرسنه بودم و غذا نخوردم، ممکنه بخاطر اون باشه یعنی؟

من از سه ماهگی شروع شد فقط بهش دست نزن تحریکش نکن .همین .

راست میگی دوستم؟

الان هنوز بارداری یا زایمان کردی؟

من یه سقط داشتم، جفتمم پایینه، الان همش میترسم این یکی هم...

ربطی به پایینی جفت نداره؟

عزیزم یکی از دوستام از همین ماها بود فقط تحریکش اصصصصلا نکن چون زبونم لال باعث زایمان زودرس میشه

ببخشید عزیزم دوستتون بچش به دنیا اومد؟

شیرش زیاد بود که اینطور بود یا خدای نکرده مشکلی داشت؟