2777
2789
عنوان

بياييد بگيد من با اين ادم چكار كنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست

چرا توان اینو ندارید بپذیرید که کسی از شما یا عزیزانتون خوشش نمیاد؟ 

شوهر خواهرتو دوست داره، حالشو میپرسه، شوهر تورو دوست نداره نمیپرسه خیلی ساده ست توام اگ خیلی اذیت میشی نرو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو راستی شوهر عمه منم ازدواج کردم  شاید اونو بیشتر میشناسه

اتفاقا به مامانم گفته بودم قبلش كه اگه اين طوري شد تو بگو فلاني ما دو تا داماد داريما يادت نيست ؟ 

ولي مامان خانومم يادش رفته بود كه بگه 

نه اصلا ، نميدونم چرا اينطوري مبكنه

منم بعضی وقتها برام پیش میاد بهم‌بر میخوره جدی نگیرشون مثلا مامان بزرگ خودم واسه شوهر خواهرم خیلی احترام قائله ولی شوهر منو میبینه اینگار داره با یه بچه کوچیک طرفه در صورتیکه شوهرم هیچ رفتاری که باعث این کارش شده باشه نداره جالب اینه یه بار مامانم بهش تذکر داد که رفتارت خیلی زشته فلانی بنده خدا جوابتو نمیده دیگه چرا باهاش اینطوری حرف میزنی اونوقت مامان بزرگم بهش برخورد با منو و شوهرم قهر کرد