2777
2789
عنوان

خواهش میکنم مامانا بیاین کمک

84 بازدید | 18 پست

سلام مامانا

من یه ماه زایمان طبیعی کردم دخترم سرش هنوز کشیدی این کشیدگی کی خوب میشع؟؟؟؟ 

شیرمم خیلی کمه هرچی میخورم درست نمیشه راه حلی دارین ممنون میشم راهنمایی کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیدی میل بخورباگالاکتومید 

خوردم اما خییییییلی باید بخورم ک جواب بده.اینام ک خیلی گرونه.البته دکتر گف روزی یه لیوان با شیر بخورم اما یه لیوان شیر منو بازم زیاد نکرد.

سر بچه اوایل تیزه بالا سرش تا کم کم کنار سرشم رشد کنه گرد میشه نترس فقط ب همه طرف بخوابونش 

برای افزایش شیرت قطره شیر افزا بخور دوبار بخوری شیرت زیاد میشه 

اب هویج و دلسترم خوبه کلا اب زیاد بخور 

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
قطره تاخالا نخوردم کپسول خوردم.فرقی داره؟کدومش بهتره

قطره عالیه بگیر حتما گیاهیه عوارضم نداره روش نوشته بعد غذا ۲۵-۳۰قطره تو اگه عجله داری دوبرابرش کن بخور س سوته حله

اب هویجم شیروخوشمزه میکنه

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
قطره عالیه بگیر حتما گیاهیه عوارضم نداره روش نوشته بعد غذا ۲۵-۳۰قطره تو اگه عجله داری دوبرابرش کن بخ ...

مرسی عزیزم حتما قطره میگیرم.از داروخانه یا عطاری؟

دلیل غرغر کردن نوزاد زیر سینه چیه؟؟غرغر میکنه بعد گریه دوباره میخوره دوباره باز گریه و غرغر همینجوری ادامه داره