2777
2789
عنوان

دخترکوچولوی من

163 بازدید | 8 پست

دخترکم سه سال وچهارماهشه.من خیلی عصبی وخسته شدم بعداز زایمانم ودخترم هم خیلی وابسته بود با اینحال به لطف خداگذروندم تا الان..همسرم وپدرم به شدت نگران وضعیت روحی من هستن واصرار دارن دخترمو بفرستم مهد.تاحالامخالف بودم اما بالاخره راضی شدم.قراره ازیکشنبه بره مهدامامن دارم دق میکنم.خوب حرف نمیزنه،اگه اذیتش کنند،اگه جیش کنه اگه اگه اگه..خداصبربده بهم

نگران نباش ....منم مثل شمام پسمل من یه ماه دیگه چهارسالش میشه ولی هنوز نمیخوام بره فک میکنم زده میشه الان زودشه خودم باهاش کار میکنم همه چیز از پسر خواهرشوهرم که دو ما فرق شونه اون همش تو مهد و کلاسه خیلی بالاتره 

من سال دیگه میفرستمش 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی؟خودم توخونه باهاش کارمیکنم اماحوصلش سرمیره

اره مشاور میرم بیشتر برا پوشک برا همه چیزیش 

گفت بهم نفرستش اره خودم کلی کتاب براش خریدم کلی بیرون میریم دوتایی چیزی یادش میدم انگلیسی اعداد رنگ ها به انگلیسی خیلی چیزا رو بلده گلم .

شاید نظر من اشتباه باشه 

ولی من. دوست ندارم بیشینم خونه بیکار و پسرم تو مهد باشه بله اگه سرکار میری بذار مهد ولی نمیری نه ....یا خودتم برو یا مثلا سه روز تو هفته از خودتت یهو جدا نکن .استرسی میشه بچه 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
اره مشاور میرم بیشتر برا پوشک برا همه چیزیش  گفت بهم نفرستش اره خودم کلی کتاب براش خریدم کلی ب ...

تنهادلیلی که باعث شدقبول کنم حرف زدنشه.دیرحرف افتادوخوب حرف نمیزنه گفتم شایدموثرباشه