2821
2789

خواهرشوهرم یکسال ازخودم کوچیکتره اخلاقش ی حالیه خیلی مغروره وفکرمیکنه ی کسی هست من هیچوقت رفتارای بدشوواسه شوهرم نمیگفتم چون دوست نداشتم خواهرشوهرم ازهمین الان ک عقدیم کینه ازمن ب دل بگیره 

ولی امروز دیگه واقعانتونستم ب همسرم هیچی نگم خونه مادرشوهرم بودیم خاله های شوهرمم بودن دوتاازدوستای خواهرشوهرمم ازیزداومده بودن خونشون بعدوقتی من رفتم اونجاخواهرشوهرم اصلا ب من محل نداد حتی نشسته بود رومبل من رفتم جلودست دادموسلام کردم بعدشم رفتم نشستم شوهرم نبودش منم کلاآدم کم حرفیم خواهرشوهرم فقط نشسته بودپیش اونااصن انگار ن انگار ک من وجوددارم از طرفی اینطوریه از ی طرف دیگه وقتی ی کاری داره یادش میوفته ک منم هستم کلاازهرطرفی بادبیادبادمیکشه خیلی خودخواهه ی هفته پیش انقدر بده یکی ازخاله هاشوپیش من گفت ولی من چون اخلاقشومیدونستم هیچی نگفتم امروز ب شوهرم گفتم ک چجوری رفتارمیکنه اونم گفت تواصلا خودتوناراحت نکن من اینادرستش میکنم بلدم چیکارش کنم امامن دوست ندارم ازجانب من حرفی بهش بزنه چیکارکنم ن دلم میخوادبهش بگم دلخوری پیش بیاد ن میتونم رفتاراشوتحمل کنم

برای خوشبختی همه ی جوونا ی صلوات بفرستید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر شوهرت بخواد، به خاطر شما ازش انتقاد کنه یا باهاش بد رفتاری کنه، مطمئن باش کینه ش نسبت شما صد برابر میشه و اخلاقش بدتر

خودتون حل کنید ، مسائلتونو

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

حالا چون پیش دوستاش نشسته ناراحت شدی؟؟؟ عزیزم ی کم طاقتت رو ببر بالا، وگرنه ازین ب بعد نابود میشی، من کلا مادرشوهر و خواهرشوهرم وقتی مهمون میاد اصلا کاری بهم ندارن و میچسبن ب طرف، اینم ناراحت کننده نیست برام، چون مهمونشونه، من ک همیشه کنارشون هستم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

حالا چون پیش دوستاش نشسته ناراحت شدی؟؟؟ عزیزم ی کم طاقتت رو ببر بالا، وگرنه ازین ب بعد نابود میشی، م ...

آخه شما ک نمیدونی چجوریه کلا همیشه همینطوره فقط وقتی باآدم کارداره سراغ میگیره مارفته بودیم مسافرت ب همه ی هم مسافرتی های من زنگ زد احوال پرسی کرد الا ب من بنظرشمااین بی احترامی نیست درصورتی ک من همیشه بهش احترام میزارم حتی چون خواهرنداره وفقط ی دونه داداش داره ی روزبهش گفتم بامن راحت باش فکرکن من خواهرتم هرکاری داشتی یااگه دردودلی داشتی منوخواهرت بدون همون اولابهش گفتم دلم میخوادباهم راحت باشیم 

یعنی چی؟؟؟

خب خودت باعث شدی گستاخ بشه تودوس داری باهم روابط خوبی داشته باشیدامااون فک میکنه ازدماغ فیل افتاده مث خودش رفتارکن دوم اشتباه کردی که باهاش دست دادی بایدمحلش نمیزاشتی میگفت هم محکم میگفتی تورسم خانواده ی شماادب حکم میکنه بزرگتربیادبه کوچیک دست بده؟مگه میشه کسی ازدربیادتووصاحب اون خونه بشینه؟قشنگ خودتودست بالابگیر

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
خب خودت باعث شدی گستاخ بشه تودوس داری باهم روابط خوبی داشته باشیدامااون فک میکنه ازدماغ فیل افتاده م ...

آخه من اصلااااامغرورنیستم نمیتونمم مغرورباشم دلم میخوادباهمه ارتباط خوبی داشته باشم شوهرم همیشه میگه توزیادی خوبی بابقیه مثله خودشون رفتارکن میگم خب من نمیتونم مثلاشوهرم میگه چراوقتی ازکارای خواهرم ناراحت میشی بهش نمیگی چرا نمیزاری بفهمه میگم خب نمیتونم بگم دوسم ندارم توبگی 

آخه من اصلااااامغرورنیستم نمیتونمم مغرورباشم دلم میخوادباهمه ارتباط خوبی داشته باشم شوهرم همیشه میگه ...

نه نه ایل وتبارشوهرفرق میکنه خوب نباش وقتی خوبی نمیفهمن 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗

استارتر،همسرت حلش کنه،ولی نه بابازگوکردن مستقیم موضوع،با تحویل گرفتن توجلوی خواهرشوهرت وجلوی خاله ها وفامیل،به خواهربفهمونه همسرم برام مهمه،پس احترامشو داشته باشید

نه نه ایل وتبارشوهرفرق میکنه خوب نباش وقتی خوبی نمیفهمن 

نمیدونم بخداگاهی وقتافکرمیکنم من هیچی بلدنیستم اصلانمیدونم بایدچجوری رفتارکنم

خواهرشوهرم رفتاراش خیلی بچه گونس ی حالیه مثلاجلوی چندنفردیگه خیلی ب مامانش دستورمیده وکلاجلوبقیه رفتارش ازاین رو ب اون رومیشه 

استارتر،همسرت حلش کنه،ولی نه بابازگوکردن مستقیم موضوع،با تحویل گرفتن توجلوی خواهرشوهرت وجلوی خاله ها ...

اتفاقامنم ب همسرم گفتم نمیخوام مستقیم بهش بگی فقط بارفتارات نشون بده بهش 

دوساعت پیش زنگ زد ب همسرم گفت بیامنوببرکلاس منم نزاشتم ببرتش گفتم ب توربطی نداره بابات ببرتش

راحت شدی داداشش انداختی به جون خواهرش؟ مگه چیکارت کرد خب حالا محل نداد که نداد توام یه سلام میکردی میرفتی میشستی با یکی دیگه حرف میزدی 

دوستاش از یه شهر دیگه اومدن مهمونشون بود توقع داشتی ولشون میکرد میومد با تو دل میداد قلوه میگرفت

واقعا اونقد مساله ای نبود که سریع بری به شوهرت بگی. 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@