2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان های طبیعی من 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 40114 بازدید | 442 پست
منم منظورم فقط لغت "تبليغ" بود (وگرنه اصل حرفت كه صددرصد قبوله)....چون واقعا تبليغ نميكردم و اص ...

باشه حتما میام☝️☝️☝️❤

اونو ولش کنین....اون کتک منو میخواد😁😁😁😁🔪🔪🔪🔪⚔⚔⚔⚔🗡🗡🗡🗡🏹🏹🏹🏹🏹💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉🤺🤺🤺🤺🤺

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
ای جااااانم مامان قشنگ فدا مدااااااات😍😍😍😍 راس میگییییی🙈🙈🙈 خجالت کشیددددم من کهههههههه😁🙆‍♀️ ...

دقیقا آدم نمیدونه به کدوم سازشون برقصه 😏😏😏

اهورا هم قشنگه البته نظر مادر بیشتر مهمه😁😁😁

الهی که سالم و صالح باشه جوجه 🥰🥰🥰

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جااااانم مامان قشنگ فدا مدااااااات😍😍😍😍 راس میگییییی🙈🙈🙈 خجالت کشیددددم من کهههههههه😁🙆‍♀️ ...

اهورا هم قشنگه😇❤️ ولی منم میگم هرچی نظر توعه همون بسه چون تواینهمه مدت تو دلت نگهش دادی و انواع سختیا رو میکشی😐😌😇

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
دقیقا آدم نمیدونه به کدوم سازشون برقصه 😏😏😏 اهورا هم قشنگه البته نظر مادر بیشتر مهمه😁😁😁 الهی ...

بهله🤭

فامیلی از اونا اسم از ما😎😎😎

انشالله انشالله انشالله 🥰🙏🙏🙏

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
اهورا هم قشنگه😇❤️ ولی منم میگم هرچی نظر توعه همون بسه چون تواینهمه مدت تو دلت نگهش دادی و انواع سخت ...

بدبختی میدونی چیه دلمم نمیاد حرف رو حرفش بزنم، یعنی طفلی هیییچ کاری نمیکنه هیچیم کار نداره ها، من اصن نمیدونم چطور میشه دلم میخواد حرفش رو هوا نیومده انجام بشه همیشه😐 الانم دو سریه گفته اهورا من همش دارم فک میکنم بهش،اصن چشمم به صورتش میوفته تمام🤭❤❤❤همه چی یادم میره،حتی قهر و دعوامون😁😁😁فک کنم چیزخورم کرده به قول نی نی سایتیا🤭😂🍸🍷🏺

خدا حالا این سریو به خیر کنه🙈🙈😁😁😁

وااااای نگو،،، نه قهر چیه بابا!!!😂 من همون موقع به دوستانم توضیح دادم که چرا رفتم از تاپیک، و مسا ...

شرمندم به خدا 

هی تا میام گوشی دستم بگیرم یه کار پیش میاد 

اما قول قول قول این چند روز حتما بنویسم 

بابت حرفها هم عزیرم ازنما خونه خودتونه راحت باشید هرچی می‌خواهد دل تنگت بگو 😁😁

بدبختی میدونی چیه دلمم نمیاد حرف رو حرفش بزنم، یعنی طفلی هیییچ کاری نمیکنه هیچیم کار نداره ها، من اص ...

چیز خور رو راست گفتی والله.... مهره مار دارن لامصب ها

منم دام نمیاد رو حرفش حرف بزنم 

الان پیشنهادش علیرضا است اما من علی دوست دارم 

اسم دخترها رو هم خودش انتخاب کرده شیطونه میگه اینو به ساز دل خودم برم اما چشمم به چشمش میفته میگم گناه داره بذارم علیرضا 😁😁😁

بدبختی میدونی چیه دلمم نمیاد حرف رو حرفش بزنم، یعنی طفلی هیییچ کاری نمیکنه هیچیم کار نداره ها، من اص ...

منم همینطور...یه جیزی بگه به دل من نباشه میگم نخیرم...همینی که من میگم...بعد هیچی نمیکگه سرشو میندازه پایین میگه باشه...بعد من دلم نمیاد همونی رو انجام میدم که حرف اونه😐🤦🏼‍♀️ اصلا یه وضی

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
چیز خور رو راست گفتی والله.... مهره مار دارن لامصب ها منم دام نمیاد رو حرفش حرف بزنم  الان پی ...

وااااای پ توام مث منی کهههههه🥴🥴🥴🥴🤭🤭🤭😂

من میدونم اخر دلم به حرف اون گوش میکنه،همیشه همینطوری میشه😑😒😒😒

منم همینطور...یه جیزی بگه به دل من نباشه میگم نخیرم...همینی که من میگم...بعد هیچی نمیکگه سرشو مینداز ...

خخخخ پس هممون همینطوریم😂😂😂

ای بابا دل مهربون خانوما نبود این مردا میخواستن چطوری دنیا رو بگردونن😁✋

اخرشم میشه نتیجه گرفت از ماست که بر ماست واقعا😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خخخخ پس هممون همینطوریم😂😂😂 ای بابا دل مهربون خانوما نبود این مردا میخواستن چطوری دنیا رو بگردونن ...

عزیزم اصلا ما نبودیم مردام نبودن😁👍🏼 اونا که عرضه زاییدن نداشتن و‌ندارن😅 کار خودمونه😆

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼

عاشقی دیگه قربونت برم😍😍الهی همیشه عاشق و دلباخته هم بمونید و روز به روز خوشبخت تر باشید❤️❤️❤️

اما نذار چیزی تو دلت بمونه یه عمر حسرت میشه برای آدم 

چیز خور رو راست گفتی والله.... مهره مار دارن لامصب ها منم دام نمیاد رو حرفش حرف بزنم  الان پی ...

به دل خودت باش عزیزم چون علیرضا هم بذارین شما علی صداش خواهی کرد مثل همکارم 

توجه کردین اینجا هر چی پیش میاد من یه همکار دارم که براتون مثال بزنم 😂😂😂🤪🤪🤪🤪😁😁😁😁