2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان های طبیعی من 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 40114 بازدید | 442 پست
ای جووون دلم فدای تو بشم من عزیزدلمی❤❤❤ خداروشکر با اینکه اونور نیستم اما دوستای عزیزدلمو هنوزم دار ...

نميدونم چرا اونطرف نميايي ولي به انتخابت احترام ميذارم...همين كه خوشحال و راحت باشي كافيه😇👍🏼

ولي بدون كلي بچه ها زايمان كردن و عكس نينيهارو گذاشتن، خواستي برو ببين😉

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
سلام استارتر ... اول ازهمه الهی همیشه شادوسلامت در کنار نی نی هات باشی زندگیتون خوش طبق روال... یسوا ...

سلام عزیزم ممنونم

کلا ژنتیکی ما خانوادگی بیشتر از هفت هشت کیلو اضافه نمی‌کنیم 

دو تا بارداری قبلی که بالای 100 کیلو بودم 7 هشت کیلو بیشتر اضافه نکردم 

این بار هم که 70 کیلو بودم تا الان فقط 6 کیلو و نیم اضافه کردم 

هیچ رعایت خاصی رو نکردم و نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازهمه چیم جالبه فیلم داری

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
الهی بگردم.....  من زایمان اولم حدود ده ساعت طول کشید فقط دقایق آخر داد زدم  اما زایمان ...

عزیزم سومی چیه؟😍

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
نميدونم چرا اونطرف نميايي ولي به انتخابت احترام ميذارم...همين كه خوشحال و راحت باشي كافيه😇👍🏼 ولي ...

ممنونم،بله بعضی اوقات حواسم هست میبینم ترجیحا صحبت نمیکنم که برای شما یا بقیه سوتفاهمی پیش نیاد، خداروشکر دیدم عکس فسقلیارو، انشالله که همه ی مادرا همه و همه به سلامت بارشونو زمین بذارن و به سلامت برگردن خونه🙏

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
عزیزم سومی چیه؟😍

جوجه سومی پسره😍 حالا ببین ابجیا چقد دوسسسسشششش دارن الهییییی😍😍😍😍

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
ممنونم،بله بعضی اوقات حواسم هست میبینم ترجیحا صحبت نمیکنم که برای شما یا بقیه سوتفاهمی پیش نیاد، خدا ...

چرا فکر میکنی سوتفاهم پیش میاد؟!😅 اگر من حرفی زدم شمام نظرتو نوشتی منم گفتم بد برداشت کردی، این ینی سو تفاهم؟!

بیخیال عزیزم قرار نیست بخاطر اینچیزای بی اهمیت خودمونو اذیت کنیم که...میفهمم توام مثل من بارداری و هورمونات بهم ریخته و حساس...ولی عاخه اصلا چی شده که بخواد ارزش قهر داشته باشه اصلا؟!😂🤣✋🏼 

من وقتی کسی رو دوست خودم(حتی مجازی) حساب میکنم اونقدر باهاش راحتم که حرف “معمولی” حداقل بتونم باهاش بزنم که همش حواسم نباشه وای الان اینو نگم..اونو بگم ..ناراحت نشه😍❤️ توام دوست منی ...ما باهم این ماههای سختوگذروندیم😇🌹 اینهمه درد و دل کردیم خوده من سوال پرسیدم ازت کمکم کردی اینهمه😘😌 همون موقع هم که گفتی میرم از تاپیک تو جواب برات نوشتم نمیدونم چرا کشش دادی اصلا جوجووووی پنبه ای🐣😍💋 دیگه مامان شدیم، قهر مال نینیامونه خواهر...نه ماها🤪😘😘😘😘

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
جوجه سومی پسره😍 حالا ببین ابجیا چقد دوسسسسشششش دارن الهییییی😍😍😍😍

عزیزمممم سالم باشه الهیییی

دخترم سالم بیا بغلم من برا بودنت جونمو دادم روحمو دادم مامانی عاشقتم  
چرا فکر میکنی سوتفاهم پیش میاد؟!😅 اگر من حرفی زدم شمام نظرتو نوشتی منم گفتم بد برداشت کردی،&nb ...

وااااای نگو،،، نه قهر چیه بابا!!!😂

من همون موقع به دوستانم توضیح دادم که چرا رفتم از تاپیک،

و مساله این هست که من اصلا دچار سوتفاهم نشدم ،بلکه برعکس بود این اتفاق ،شما یه جور دیگه برداشت کردی و گفتی یه کار کردم دیگه نظر هم نمیتونی بدی🤭🤭🤭

و اینکه اگر چیزی میگفتم صددرصد وظیفم میدونستم اون زمان چون دقیقا "شغل و کارم" اینه☝

و اینکه چون کلا ادم جوگیری هستم😁 هر چی که میپرسن اگر بدونم میگم بدون اینکه احساس کنم ممکنه اون شخص بترسه یا جور دیگه برداشت کنه و واقعا دست من نیست چون چندین ساله کارم باعث شده اینطوری بشم و فک کنم کسی مساله ای نداره🤪 اون موقع هم باز از روی نمیدونم کدوم حس انسان دوستانه(🤣)گفتم تبلیغ نکنین و شما فک کردی بی احترامی کردم✋اما واقعا از ته ته دلم میگم قهر نیستم بخدا🤭و مشکلی نیست و با حرف شما در رابطه با بهم ریختن هورمونامون موافق صددرصد هستم😂👌👌👌👌❤

فاطمه جووونم توروخدا شرمنده تو تاپیکت غیر مرتبط حرف زدما🙈 بیا زودتر این ماجرای قشنگ مانکن شدنو بنویس چشم خشک شد بسکه اومدم چک کردم اینجا🤪🤪🤪🤪😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘❤

وااااای نگو،،، نه قهر چیه بابا!!!😂 من همون موقع به دوستانم توضیح دادم که چرا رفتم از تاپیک، و مسا ...

چقدر تو خوبی دختررررر 😘😘😘

راستی میدونستی من عاشق اسم ریحانه بودم و هستم اسم دخترمو دوست داستم بزارم ریحانه اما همسر از اسم‌های عربی استقبال نمی کنه حالا خوبه خودش سید هست و اسمش هم کاملا عربی مثل اسمه خودم 😂😂😂هر وقت هم بخوام اذیتش کنم بهش میگم حالا خوبه شما صد در صد عربی باز من که احتمال عرب بودن اجدادم تقریبا صفره 😁😁🤣🤣خیلی حرص میخوره طفلک 🤪

لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم 
وااااای نگو،،، نه قهر چیه بابا!!!😂 من همون موقع به دوستانم توضیح دادم که چرا رفتم از تاپیک، و مسا ...

منم منظورم فقط لغت "تبليغ" بود (وگرنه اصل حرفت كه صددرصد قبوله)....چون واقعا تبليغ نميكردم و اصلنم نميكنم چون تخصص من نيس كه بخوام نظر بدم درباره ديگران اصلا😃✅ فقط ديدگاه شخصيمو گفتم درباره بيهوشي و حسي كه به شخص من ميده😇💕 همين و همين و همين🙏🏼

بهرحال خداروشكر ميكنم كه چيز خاصيتودلت  نبوده😍 عاقا من از همين تريبون اعلام ميكنم كه حرفات براي منم سو تفاهم نشده و مشكلي نداشتم باهاش 😎✋🏼 تازه خيليم خوب كاري ميكني كه به اقتضاي كار ات همه رو راهنمايي ميكني...😃😃😃❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘 پاشو بيا نارگلي هم زاييد مارو گذاشت تو كف جنسيتش😐🤦🏼‍♀️

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼
چقدر تو خوبی دختررررر 😘😘😘 راستی میدونستی من عاشق اسم ریحانه بودم و هستم اسم دخترمو دوست داستم بز ...

ای جااااانم مامان قشنگ فدا مدااااااات😍😍😍😍

راس میگییییی🙈🙈🙈 خجالت کشیددددم من کهههههههه😁🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

اررره بخدا شوهر منم همینطوریه، یعنی این مردا رو دیدی چطوری جبهه میگیرن!!! اسم شوهر منم کاملا عربیه دقیقا از این حرفایی که گفتی به منم گفته، تا یه اسم برای جوجه پیشنهاد میشه میشنوه که عربیه حتی عالی هم باشه شروع میکنه از خون اریایی حرف زدن خخخخ😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣 الانم پاشو کرده تو یه کفش که الا و بلا بیا اسم جوجرو رو بذاریم اهورا کوشولو😂 یه داستانایی داااارم من خواهر🤣✋✋✋✋