2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
خود دانی  ما که هر چی گوییییییییم شما نشنوی   با این کینه ای که شما میتونی به دل بگی ...

مرسی عزیز دلم فعلا ک خیلی از چشمم افتاده ی تایمی بگذره یکم یادم بره ...بعد 

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
مگه دختر رو نزاییدن؟مادر نداره ؟خوب باید احترام متقابل باشه

شوهرش که به خانواده استارتر حرفی نزده

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که گفتی خوبه آشتی کردین و اینا پس چیه؟

حرف زدن پشت سرشون؟؟؟

اگ مامانم چهل ملیون قرض میزاش برا من 

اگ منو مینداخت بیرون اگ جلو خانواده شوهرم سکه ی پولم میکرذ شوهرم نمیپرسید عه چی شد اشتی کردی؟؟؟

واقعا وقتی یکی ب ادم میگ هیچی من نیسی هیچکس من نیسی تو حیوان و نفهمی اونم ب عنوان شریک زندگی باید حل ...

تو الان اعصاب منو خوردی

دیگه ببین اعصاب این بنده خدارو چقدر خوردی که این حرفارو زده

گلم... خواهرم.. .عزیزم.... تو اصلا تو روابط خودش و مادرش دخالت نکن

حریم خودتو نگه دار... نذار بی احترامت کنه

این یه علامته برات

که اگه خودتو جمع و جور نکنی و بخوای دخالت کنی و بیش از اندازه خودت حرف بزنی فقط حریم و حرمت خودتو شکستی... حالام نشنیده بگیر... اینقدر جااااار نزن ...هر بار که به روی خودت میاری و تکرارش میکنی یه گام بیشتر داری قبح این حرف رو براش از بین میبری

سایلنت باش و روش و کلامت رو تغییر بده

خودت رو کوچیک نکن اینقدرررر

شوهرش که به خانواده استارتر حرفی نزده

خوب اینم حرفی به مادر پسره نزده؟زده؟فقط گفته عزیزم اگه من اونکارومیکردم چی پیره برگشته گفته اون منو زاییده تو کی هستی تو چی من هستی

ینی هروقت دلت خواست میری بایکی دیگه ازدواج میکنی وبچه دار میشی زن شوهرهم باید جوری باشه که هیچ وقت ت ...

عزیزم اینی ک میگی فک نکنم ادم سالم اینجوری باشه 

خود خدا و پیغمبر ام گفتن مادر پدر جایگاه خیلیییی بالایی دارن ولی همسر ادم از هررررر کسی نزدیک تره

نمیگم هر وقت دلت خواست اما اگه شوهر آشغال و بیشعور باشه میشه ازش طلاق گرفت و یه مدت بعد با کس دیگه ا ...

حالا چون یکی اشغال باشه میشه کنار گزاش و اگ مادر پدر بمیرن نمیشه درستش کرد باید اونی ک در حال حاضر تو زندگیته از همه چیزش واس تو گذشته گند بزنی بهش؟؟بگی هیچی منی هیچکس منی؟

خیلی از چشمم افتاده نگاش میکنم اشکم در میاد 

میفهممت

بخاطر آرامش خودتم ک شده فراموش کن و خودتو سرگرم کن

برو خرید برو پیش دوستت مادرت خواهرت

تنها بمونی همش میری تو فکر 

بیخیال عزیزم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
خب تعصب داشته باشه دوسش داشته باشه منم مامانمو دوس دارم بابامو دوس دارم ولی خب شوهرمم بالاخره شوهرمه ...

چیزی که از حرفهات دستگیرم شد اینه:

مادرش درحقش بدی کرده، ۴۰ت قرض گردنش انداخته

احتمالا تو شاکی شدی یا ناراحتیت ازین موضوع نشون دادی

اونم دیده داره وجه مادرش خراب میشه، یا جلوی تو که زنشی کوچیک شده

برکشته گفته اصلا اون مادرمه، تو هیچی من نیستی !

(درواقع از دست مادرش ناراحت بوده، ولی خواسته جلوی تو کم نیاره این حرفو زده/// 

🍀حالا هر یک کلمه که درمورد مادرش بگی، بدتر اون دفاع میکنه ازش🙄

اخه شما هی فقط میگی پریشب خیلی ریلکس گفت فلان !!!!حداقل بگو مشکل اصلیتون چیه شاید بتونیم کمک کنیم چر ...

گفتم ک عزیزم مادر شوهرم چهل ملیون قرض گزاش برا شوهرم پرتش کرد بیرون از خونه محل سگ بهش نمیراش در صورتی ک شوهر من از خودش گذشت بود برا مادرش خونه خرید طلا خرید جهاز خرید بعد اشتی کردن گفتم چ خبر اشتی کردین و اینا بعد گفتم میگما اگ من یدونه کارای مادرتو میکردم چ میکردی ک اینجوری جوابمو داد...من اصلا منظوری نداشم بخدا فکرشم  نمیکردم اینطور بگه بهم بالاخره منم برا خودم شخصیت دارم 

میفهممت بخاطر آرامش خودتم ک شده فراموش کن و خودتو سرگرم کن برو خرید برو پیش دوستت مادرت خواهرت تن ...

کاری ب کارش ندارم اگ نمیگفتم دق میکردم دیگ خودش میدونه هر جور ک دوس داره 

گفتم ک عزیزم مادر شوهرم چهل ملیون قرض گزاش برا شوهرم پرتش کرد بیرون از خونه محل سگ بهش نمیراش در صور ...

میدونی چرا جبهه میگیره ؟نمیخواد به بدرفتاری مادرش اعتراف کنه چون اگر بپذیره رفتار مادرش بده یعنی خودشم بد تربیت شده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
دوس داره؟؟؟دوس داشتن ینی تو هیچی و هیچکس من نیسی؟؟؟ینی تو حیوون و نفهمی؟ چه معنی قشنگی!!!

چه برداشتی داری قضیه رو واسه خودت بزرگ کردی ،مادرجایه خودش وشماهم جایه خودت اون درنگاه کلی مادرشو دوس داره ،وشما فک کنم توقع داشته اول شماروبگه بعد مادرشو

چیزی که از حرفهات دستگیرم شد اینه: مادرش درحقش بدی کرده، ۴۰ت قرض گردنش انداخته احتمالا تو شاکی ...

ن بابا من اصلا دیگ کاری نداشتم چون دیگ مال خیلی قبل گفتم ک اصلا ی مدت سگ محل نمیداد شوهرمو منم یادم رفته  بود فکرم نمیکردم واقعا اینجووووری جواب بده گفتم ک اشتی کردی چ شد چون همش مبگف من بمیرمم با اونا کار ندارم ابروی من بردن و این حرفا همین!!بخدا بیشتر قصدم فضولی بود