بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیهوشم نباشی چیزی نمیبینی، جلوت یه پرده میکشن، هیچیم احساس نمیکنی، خوبیش اینه وقتی بچت نیا میاد برای اولین بار صدای جیغ کشیدنش میشنوی و حس فوق العاده ایه😍👌
من دوبار بی حس شدم برای سزارین هردوبارم عالی بود، سر دردم نشدم راضیم، حس اون لحظه رو خیلی دوست داشتم، دو بارم بیهوش شدم برای عمل های دیگه که اصلا دوسشون نداشتم، بعد به هوش اومدن حالت گیجی و منگی داشتم
من خودم بی حسی از کمر میخواستم تو برگه هم شوهرم نوشت بی حسی از کمر اما تو اتاق عمل گفتن نه بیهوشش کنید در حالیکه دکترم تو مطبش چندبار گفت من بیهوشی انجام نمیدم اما تو اتاق عمل گفت بی هوشی انجام بدن. ولی خداییش خوشحال شدم چون بعد عمل مشکلات کمر و اینا نداشتم البته بی هوشی عوارض داره اما برای ادمی مثل من که خیلی استرسی و ترسوام بی هوشی بهتر بود.
گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج