2777
2789

من مدتیه که دنبال جراح بینی خوب می گردم که فوق تخصص پلاستیک باشه. جراحی بینی که قبلا انجام دادم اصلا خوب نشد و برام کلی مشکل تنفسی به وجود اورد. کارای دکتر شهریار حدادی رو دیدم خیلی خوشم اومد. کسی اینجا ایشونو میشناسه؟ پیشش عمل کرده راضیه؟ میخوام اگر بشه برای ترمیم برم پیششون

منم دنبال جراح بینی خیلی عالی هستم که طبیعی عمل کنه

کسی میشناسه؟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر شهابی و عرب

دکتر عالیان

دکتر حسنانی

دکتر بخشایی

خیلی ازشون تعریف شنیدم خیلی گیج شدم😫

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      

دوستم میخواست عمل کنه چند مدت تحقیق میکرد دیگه کلافه شده بودیم اما 

بعضیا برای عمل ببنی پیش هرکسی میرن

بالاخره پیش دکتر خوب رفت که راضی بود چون خیلی حساسه خداروشکر خوب دراومد دکترش اسمش حدادی بود خیلی ازش تعریف میکرد

اگه اشتباه نکنم همون دکتریه که بینی صدف طاهریان عمل کرده. به نظر من که بینیش خیلی خوشگله حتما کار ای ...

اره دکتری که صدف طاهریان رو عمل کرد همین دکتر حدادی بودن 

من پیش دکتر مسعود جهانی تو کلینیک سینا تجریش عمل کردم مطبش خیابون ظفره فکر کنم،بینیم طبیعیه

ممنونم عزیزم ممنونم از همه عزیزان حالا باز بیشتر تحقیق می کنم اسم این دکترارم میگردم نمونه کاراشونو میبینم مرسیییییییییی

سلام شما قبلا گفته بودید پلکسر بینی انجام دادی بعد عمل کردین 

میخواستم ببینم مشکلی پیش نیومد براتون آخه منم پلکسر بینی انجام دادم الان میخوام عمل کنم میترسم مشکلی پیش بیاد چون میگن پوست بینی نازک میشه با پلکسر 

من پیش دکتر نادری عمل بینی انجام دادم دکتر خیلی خوبیه اونجوری که دوس داشتم بینیمو درآورد. یه سامانه نوبت دهی آنلاینم داره من هر وقت میخوام برم پیشش از این سامانه نوبت میگیرم.
https://mavarateb.com/doctor/دکتر-داریوش-نادری