2777
2789

من مدتیه که دنبال جراح بینی خوب می گردم که فوق تخصص پلاستیک باشه. جراحی بینی که قبلا انجام دادم اصلا خوب نشد و برام کلی مشکل تنفسی به وجود اورد. کارای دکتر شهریار حدادی رو دیدم خیلی خوشم اومد. کسی اینجا ایشونو میشناسه؟ پیشش عمل کرده راضیه؟ میخوام اگر بشه برای ترمیم برم پیششون

من پیش دکتر شهریار حدادی عمل کردم بینی مو و خیلییییی راضیم واقعا کارشون خوب بود و گفتم بیام اینجا و نظرم رو بنویسم برای بقیه دوستان. واقعا برای جراحی بینی نباید پیش هر دکتری رفت. دکترای جراحی عمومی کارشون ریسکیه. جراح پلاستیک کاملاً ساختار بینی رو می شناسه و اشارف کامل داره. من با اینکه یک ماه از عملم می گذره ولی مشخصه که تنفس ام بهتر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای جراحی بینی به نظرم برو‌پیش خانم دکتر لیلا نظری واقعا دکتر خوبیه خیلی می اونه بهت کمک کنه خودمم پیش ایشون عمل کردم ادرسشم تو‌ زعفرانیست شمارشم بخوای می تونم بهت بدم‌

من پیش دکتر شهریار حدادی عمل کردم بینی مو و خیلییییی راضیم واقعا کارشون خوب بود و گفتم بیام اینجا و ...

چقدر دروغگویی تو که توی یه تاپیک نوشتی با وقردوست ترمیم انجام دادی واقعا متاسفم‌برات که اینطور بازیچه  میکنی مردم رو 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦