آره خدایی الان می گفتم مگه مامانای ما سونو میرفتن یه 4یا5ماهگی میرفتن ببینن بچه چیه اونم فقط خانواده ...
وای خواهر یوقتایی واقعا عصبی میشم از تجویزات و نظراات بیجود بعضی دکترا...فک کن مثلا تاریخ سونو قلب تو برنامه های پوکیده اینترنتم بزنی بهت میگه اونوقت دوست من باردار ک شد رفت متخصصصص زنان ( ته بیسوادی)سه بار دوستم رو فرستاد آزمایش خون ک بتات باید ب فلان عدد برسه تا بتونم تاریخ سونو قلب بهت بدم بنده خدا دوستم چقدر استرس الکی هربار بهش وارد میشد خدایا کیا ب اینا برد تخصصی میده من نميدونم
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
وای خواهر یوقتایی واقعا عصبی میشم از تجویزات و نظراات بیجود بعضی دکترا...فک کن مثلا تاریخ سونو ...
آره بابا فقط بلدن استرس بدن آخرش مادر می مونه با یه بچه بی قرار که همش دل پیچه داره همش گریه میکنه
طفلی مامانا.کاش دکترامون دلسوز تر بشن من برای بچه بعدیم زیر نظر هیچ دکتری نمیرم فقط میرم خونه بهداشت از اولی چه خیری دیدم که باز بخوام هر ماه هر دوهفته پول بدم برم مطب اخرشم اون جوری منو تیکه پاره کنه بخدا اسمشه خصوصی زایمان کردم انقدر برام خاطره تلخ موند خدا اهلش کنه دکترم رو