بابا چقد عجولی اصن چرا الان رفتی سونو؟ باید هشت هفته بری برا قلب معلومه ک الان قلبش تشکیل نشده...قلب هشت هفته ب بعد
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
منم هفته ۶ رفتم و همینا رو گفت حالم خیلی بد شد بعدش گفتم دیگه همه چی تموم شد دوهفته بعد رفتم واسهچکمجدد پیش ی دکتر خوب ک گفت سالمه و الان بچم۵ سالشه❤
پس خیالت راحت وقتی مشکلی نداری احتمالا لقاحت دیر انجام شده خودت رو بسپار به خدا و توکل کن به دنیا اومدن آدما دست اون هست گریه دردی رو دوا نمیکنه فقط استرس میده به نی نی.گناه داره
بهر حال دو هفته دیکه باید صبر کنی شاید کسایی تو شش هفته قلب جنینشون تشکیل بشه ولی حتی مورد بوده تا سیزده هفته باید صبر کرد تا قلبش تشکیل شه الان سرج کنی طب اسلامی در مورد تشکیل فلب تا سیزده هفته هم گفته...پس دلیل نمیشه اگه یه نفر شش هفته قلب بچش تشکیل بشه برا بچه شمام حتما شش هفته باسه...واقعا میخان ب چی برسن یه سری از این ماماها هی سونو پشت سونو اصن سونو شش هفته خیلی کار بیهوده ای هست بفرما جز استرس برا شما چه سودی داشت
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.