2777
2789
عنوان

قلب نی نیم تشکیل نشده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 33 پست

بله .تا هشت هفته وقت داری.نترس.

شاید لقاحت دیر بوده.

یعنی اسمش 6هفته اس اما خودش دو هفتشه.

چون سن بارداری رو از رو پریودی میگن اما ممکنه لقاح تو آخر سیکل بوده باشه 

نمیدونم متوجه میشی یا نه.

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

بابا چقد عجولی اصن چرا الان رفتی  سونو؟ باید هشت هفته بری  برا قلب معلومه ک الان قلبش  تشکیل نشده...قلب هشت هفته ب بعد

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه چرا اینقد زود رفتی ک خودتم ناراحت کنی؟؟؟من هفته هشتم و تازه چندروز پیش رفتم‌خداروشکر صدای قلبشم شنیدم....نگران نباش صبر کن حتما تشکیل میشه باتوکل بخدا

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....

تا هفته 9وقت داری

الکی استرس نده به خودت و اون طفل معصوم

توکلت بخدا باشه واقعا این مسخره بازیا چیه مگه مامانای ما نمی دونم هفته 6فلان میرفتن ببینن ما قلب داریم یا نه

اگه لکه بینی اینا نداری خیالت راحت باشه تازه لکه بینی هم داشته باشی مشکلی نیس منم سر پسرم داشتم الان خدا حفظش کنه کنارم خوابیده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وا این چ حرفیه سونوی قلب واسه 8 هفتس 😐😐😐😐

نه از 6تشکیل میشه ولی برای بعضیا دیرتر هستش پسرم هفته7رفتم سونو تشکیل شده بود

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
تا هفته 9وقت داری الکی استرس نده به خودت و اون طفل معصوم توکلت بخدا باشه واقعا این مسخره بازیا چیه ...

ن لکه بینی ندارم

ولی اصلا ی جوری شدم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
بابا چقد عجولی اصن چرا الان رفتی  سونو؟ باید هشت هفته بری  برا قلب معلومه ک الان قلبش &nbs ...

نه عزیزم از هفته 6تشکیل میشه 

من پسرم هفته 7رفتم بودش

ن لکه بینی ندارم ولی اصلا ی جوری شدم

پس خیالت راحت وقتی مشکلی نداری احتمالا لقاحت دیر انجام شده خودت رو بسپار به خدا و توکل کن به دنیا اومدن آدما دست اون هست گریه دردی رو دوا نمیکنه فقط استرس میده به نی نی.گناه داره

بهر حال دو هفته دیکه باید صبر کنی شاید کسایی تو شش هفته قلب جنینشون تشکیل بشه ولی حتی مورد بوده  تا سیزده هفته باید صبر کرد تا قلبش تشکیل شه الان سرج کنی طب اسلامی در مورد تشکیل فلب تا سیزده هفته هم گفته...پس دلیل نمیشه اگه یه نفر شش هفته قلب بچش تشکیل بشه  برا بچه شمام حتما شش هفته باسه...واقعا میخان ب چی برسن یه سری از این ماماها هی سونو پشت سونو اصن سونو شش هفته خیلی کار بیهوده ای هست بفرما جز استرس برا شما چه سودی داشت

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
بهر حال دو هفته دیکه باید صبر کنی شاید کسایی تو شش هفته قلب جنینشون تشکیل بشه ولی حتی مورد بوده &nbs ...

آره خدایی الان می گفتم مگه مامانای ما سونو میرفتن یه 4یا5ماهگی میرفتن ببینن بچه چیه اونم فقط خانواده های مثلا باکلاس می رفتن 

االان هر روز سونو تازه مضرم هست برای بچه همکار همسرم خانومش هر بار میرفت پیش دکترش یه بارم باید میرفت سونو فقط میخوان جیب مردم رو خالی کنن

من ک ۶ هفته و ۶ روز رفتم تشکیل نشده بود

۸ هفته ناامید رفتم ک صدای قلبشو گذاشت

پاشو الکی گریه نکن ...تا سونو بعدیت سوره یاسین بخون

گـفـتنـد کــــــه او عـــــاشــــقِ گیـــســوی کمنــــــد اســت ،مـــوهـــایِ مــن از عصـــــرِ همـــــان روز بلنــــــد اســت ...♏