2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 70 پست
نمیدونم والا چی بگم امیدوارم شمام خیلی زود مامان بشین و خبرشو بهمون بدین  من تحت نظر دکترم فردا ...

انشاالله به همین زودیاخبربارداریتون روبدین بهمون وخدادلتون روشاد کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قرصی که میگی برای چه چیزیه؟؟؟؟ اخه شنیدم لتروزول هم بعضیها مصرف میکنن یا امپول اچ سی جی میزنن ...

تخمکو وادار میکنه که عمل کنه زود میگیره گلم چیز بدی نیست. ولی امپول حالا زوده به این زودی امپول واسه کسی نمیدن حالا برو ایشالله که نتیجه میگیری. دخترخالمم با همین قرص باردار شد

خانومی الان برو دکتر که اگه کلومفین بهت بده باید روز سوم پریود بخوری. منم مشکلی نداشتم ولی نمیشد خدا ...

پس برم دکتر...صبرنکنم پریودم تموم بشه پس! امروز اولین روز پریه

انشالا زود مامان بشی...من سونو دادم نرمال بود،نمیدونم چرا نتیجه نمیگیرم😢

عزیزم ۴ ماه که چیزی نیس من دوستم اقدام کرد ناراحت شد چرازود نشده رفت دکتر دکترگف اگرهردوسالم باشید معمولا ماه۶ یا۷ باردارمبشید.ماه ۷ باردارشد

نمیدونم والا چی بگم امیدوارم شمام خیلی زود مامان بشین و خبرشو بهمون بدین  من تحت نظر دکترم فردا ...

عزیزم انشالا جفتمون نتیجه بگیریم و همه اونایی که دلشون نینی میخواد هم به خواستشون برسن❤❤❤🤲🤲

منم پلی کیستیک بودم دکترین متفورمین با آمپول hcg دادماه دوم باردارشدم شماداروهم مصرف میکنی؟؟خودت روت ...

من دوماه پیش ک میخواستم اولین اقداممو انجام بدم دکترم لتروزولبرام تجویز کرد با امپولhcgنتیجه نگرفتم ماه دومم همسرم ازمایش داد دکترم ب همسرم یکم ویتامین داد چون جهش اسپرماش ضعیف بود الان این ماهم دوباره همون قرصو مصرف کردم صبحا تخم مرغ میخورم مغز فندق و هرما میخورم حالا فردا باید برم سونوببینم اندازه  فولیکولام چنده بعدش دوباره امپول و اقدام  دعا کن منم این ماه جواب بگیرم

میارکه عزیزم شما الان ماه چندمین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم انشالا جفتمون نتیجه بگیریم و همه اونایی که دلشون نینی میخواد هم به خواستشون برسن❤❤❤🤲🤲

الهی امیین😘❤️🌹

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
تخمکو وادار میکنه که عمل کنه زود میگیره گلم چیز بدی نیست. ولی امپول حالا زوده به این زودی امپول واسه ...

مممنونم عزیزممم حتما به دکترم میگم❤

راستی رو جنسیت بچه هم تاثیر میزاره این قرصه؟؟؟ 

بچه دخترخالت جنسیتش چیه؟؟

اخه یسریا میگن تاثیر میزاره و ...🙄🙄🙄