2777
2789

درست یادم نیست شستم ریختم کف سینی یه دستمال نمدار گذاشتم ردش اونکه خشک میشو دوباره نم دارش میکردم😊😊

چه کسی میگوید زمان طلاست؟من مزه مزه اش کرده ام....زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاند و میرود در عمق وجودت....مست مست ک شدی چشمهایت را باز میکنی و میبینی عمرت گذشته و توماندی وخماری و حسرت از دست رفتن یک عمر!                     خواهشا منو نترکونید دیگه شماره ندارم😠😠😠😠 مرگ بر گزارشگر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری مراحل بده 

من برای سمنو گندم سبز کردم..

باید جاش گرم نباشه ، پارچه باید نخی باشه گندم رو خیس کردم توش ریختم پهن کردم جای روشن که نور و هوا در جریان باشه.. مرتب سینی زیرشو عوض میکردم که آب راکد نمونه بو بگیره..پارچه نباید بو داشته باشه.. مثلا مدتها تو کشو مونده باشه بو گرفته باشه

پارچه باید سفید باشه

من تو کتان سفید پهن کردم..

تند تند هم باید سر بزنی که قبل اینکه سبز کنه و برگ در بیاره برش داری..تو تابستون تو آفتاب تو زمستون رو بخاری یا تو فر با دمای کم خشک کن آسیاب کن

رفتی؟؟؟ لطف کنید بگین چطوری درس میکردی 

سلام 

عدس یا ماش رو 2 روز خیس کنید و توی ظرف در بسته توی یخچال نگهداری کنید و مرتب آبش رو عوض کنید +ثلا روزی 3 یا 4 بار

بعد یه پارچه نخی تمیر رو توی یه سینی پهن کنید و حبوبات مورد نظرتون رو روی پارچه پهن کنید و یه پارچه نخی تمیز دیگه هم پهن کنید روش

بعدشم مرتب با ابپاش روی پارچه آب بپاشید و اصلا نذارید پارچهء زیر و رو خشک بشه

حتما جای خنک نگهداریش کنید من تابستونا میذارم جلوی کولر زمستونا هم میذارم توی تراس

سینی زیرش رو هم باید یا مرتب عوض کنید چون ابی که توی سینی میمونه بو میگیره

تقریبا 1 شبانه روز یعنی 24 تا نهایتا 30 ساعت طول میکشه که جوانه های حدودا 1 سانت و مطلوب بشن

بعدش توی ظرف فریزری میریزم فرفز میکنم و استفاده میکنم توی غذاهای دخترم

.Pain🔥you made me a believer

سلام  عدس یا ماش رو 2 روز خیس کنید و توی ظرف در بسته توی یخچال نگهداری کنید و مرتب آبش رو عوض ...

عزیزم ممنون از توضیحت اون سینی زیر رو روزی چند بار عوض کنیم جنس سینی فرق نداره چی باشه و جوانها کلا بعد چن روز آماده میشن؟  راهی هست خشک کنیم ؟ فریز نکنیم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت