2777
2789

♦️وقتی که حجاب را به دخترم آموختم ...اما عفاف را به پسرم نیاموختم...به پسرم یاد دادم که حیا و نجابت فقط مخصوص زن است

♦️وقتی که به دخترم گفتم که باید به برادرش احترام بگذارد...اما به پسرم نگفتم که به همان اندازه به خواهرش احترام بگذارد...برتر بودن مردانه را به پسرم یادآوری کردم

♦️وقتی که دخترم را برای یک ساعت دیر آمدن به خانه بازخواست کردم...اما به پسرم اجازه دادم که  آخر شب به خانه برگردد ...به پسرم آموختم که او بر خلاف خواهرش می‌تواند خطا کند

♦️وقتی که عشق ورزیدن را برای دخترم نادرست دانستم ...اما از رابطه داشتن پسرم با دختری نامحرم ذوق زده شدم که پسرم بزرگ شده ... هوسباز بودن را به پسرم آموختم

♦️وقتی که از کودکی به دخترم یاد دادم که زن باشد، کدبانو، صبور و فداکار باشد...اما به پسرم فقط آموختم که قوی و قدرتمند باشد..تنها نامی از خانواده را به پسرم آموختم نه مسئولیت خانواده را

♦️بله...من هم مقصرم که وظیفه والدین  را به درستی انجام ندادم. من هم به عنوان یک پدر یا مادر، مقصرم که به جای اصلاح خودم و تربیت صحیح فقط به جامعه ام انتقاد کردم.جامعه هرگز به خودی خود درست نمی‌شود.جامعه نمونه‌ بزرگی از همان خانواده است.

🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی کسی که به دخترش عفاف یاد میده صد درصد به پسرش هم یاد میده بی خود جو ندید

ولی راست میگه...بعضی از خانواده ها خصوصا مادرا میبینن پسرشون با دختر مردم رابطه داره خودسونو برنده میبینن.یه جور حس افتخار بهشون دست میده.به دخترشان میگن برادرت پسره براش زشت نیست اما برا تو عیبه که عاشق بشی و ارتباط داشته باشی.

ولی کسی که به دخترش عفاف یاد میده صد درصد به پسرش هم یاد میده بی خود جو ندید

اگه اینجوری بود که مردای ایرانی برا خودشون یه پا یوسف پیامبر بودن البته شاید خیلی  از دخترا دلشون بخاد با یکی رابطه داشته باشن ولی به خاطر ابروشون و خانوادشون همچین کاریو انجام ندن ولی  بیشتر پسرا از این نظر مشکلی ندارن وراحتن

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠