2777
2789
عنوان

من نمیتونم تنهایی شاد باشم

44 بازدید | 3 پست

یه وامی گیرمون اومده بود میتونستم باهاش ماشین موردعلاقمو بخرم یا طلای خوب 

ولی تصمیم گرفتم بدم به شوهرخواهرم تا ماشینشو عوض کنه ( ماشینش خیلی داغونه و میبینم چقدر داره پیر میشه اونم بعد عمری ماشین خوب داشتن چندساله نمیتونه ماشین داغونشو عوض کنه ، مثل برادر برام عزیزه و حاضرم جونمو براش بدم ) 

خلاصه تو این فکر بودم ک وامو بدم ب شوهر خواهرم ولی فهمیدم برادرم هم ب مشکل خورده تولید کننده ست و این ماه ۵۵۰ ملیون چک داره ماه بعد هم ۸۰۰ ملیون قرار بوده پول درشتی بهش برسه ک فعلا کنسل شده و خیلی تحت فشاره ، این برادرم برام پدری کرده پس در نهایت تصمیم گرفتم وامو بدم ب برادرم البته برادرم خیییلی بزرگواره و مطمئنم چند ماهه بهم برمیگردونه 

من همیشه همینطورم مثل میرم خرید مثل مادرها ک ذوق دارن واسه دختر کوچولوشون خرید کنن منم هر چی میبینم ذوق دارم برا مامانم بخرم از گیره فانتزی و ظرف خاص تا لباس برند

کیا مثل من هستن ؟ اینطوری بودن خوبه یا بد ؟ 

(من همیشه نسبت بهشون حس عذاب وجدان و کوتاهی دارم و حس میکنم بهتر از اونا تو کره زمین وجود نداره 🥺)

خوبه اما خوبی بیش ازحد زیاد خوب نیس

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

نمیشه گفت مطلقا خوبه یا بد

اینکه قدرشناسی خوبه ولی اینکه از حق و حقوق خودت زیادی بزنی جالب نیست

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.