2777
2789
عنوان

چه کارمیکنن همیشه مرتب باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 38 پست

من عین توام تازه تپلم شدم اصلا به خودم نمیرسم خدابدادشوهرم برسه اصلاحوصله به خودم رسیدنوندارم اخه ازاینور پشمارو میزنی از اونوردرمیاد

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عین توام تازه تپلم شدم اصلا به خودم نمیرسم خدابدادشوهرم برسه اصلاحوصله به خودم رسیدنوندارم اخه از ...

من وقت میزارم ولی نمیرسم به همه چی

گل پسرم دوستت دارم💖

تمام اينايي كه گفتي منم هستم البته اينجوري نبودم از وقتي يكساله دخترم دنيا اومده و تو شهر غزيب دست تنهام اينجوري شدم وقت نميكنم به خودم برسم قبلنا يه پا مانكن بودم واسه خودم. حالا شمت الان اينجوري واي به حال بعد بچه دار شدنت

از وقتي موهاي صورتمو با بندانداز ميزنم خيلي كمتر شده هفته اي ي بار ابرو و اصلاح صورت ميكنم

عادتمه تو چشم هميشه سرمه ميزنم تو خونه لباس مرتب ميپوشم لباس گشاد و سوراخ و وصله دار دور 

موهام موهوره بود با روغن نارگيل خوووووب چرب ميكردمش صبح ميرفتم خموم سركه سيب خونگي ميريختم تو لگن كوچيك ساقه موهامو ميزدم توش بعد حموم هم وقتي ي موهام خشك ميشد ي كم روغن نارگيل ارگان ب موهام ميزنم

ماسك خونگي مناسب پوستم ميزنم 

شما احتمالامشکلت بی حوصلگیه .روزی ده دقیقه واسه بهداشت وتمیزی صورتت وقت بذاری ،روزی ده دقیقه ورزش کن ...

نه والا وقت میزارم ولی خب به همه چی نمیرسم یه سری توخونه هم برق میزنن من حتی بیرونم نمیشم اونطوری

گل پسرم دوستت دارم💖

بخدا یه ماست خیار بذار رو پوستت سگش شرف داره به ماسک های شیمیاییه کارخونه ای.. هرمیوه ای خوردی یه ذرشو بمال به صورتت.. سیب زمینی رنده کن بذار خیار رنده کن .. هرروزحموم کن پشماتوبزن هفته ای یباربروارایشگاه. موهاتوبعدازحموم سشواربکش بباف! تاپ شلوارک های سرهمی بپوش عطربزن! من اصلااینکارارونمیکنم ولی توبکن 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

گاهی اوقات خیلیی ب خودم میرسم 

گاهی اوقاتم عین مریضام. شلخته پریشون 🤪

بیخیال بابا سخت نگیر هرجور ک هستی حال کن با خودت

گَر نگهدار من آنست که من میدانم،🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾
خخخخ فقط اخرش    

😏پشما خیلی زودسبزمیشن والا😏 حالاپریودم تاخوب شدم میپرم حموم یه صاف صیف حسابی میکنم اگرخدابخواد😀

بخدا یه ماست خیار بذار رو پوستت سگش شرف داره به ماسک های شیمیاییه کارخونه ای.. هرمیوه ای خوردی پوستش ...

ولی  جدی بعضیا همیشه منظم وتمیزن من میرم حموم هرروز پش مام میرم اپیلاسیون اصلاح میکنم ولی فرداش رشد میکنه دارو هم مصرف میکنم تحت نظر پزشکم موهامم چهارنوع روغن میزنم ولی اصلا احساس زیبایی ومنظمی ندارم روزی ۴بار مسواک میزنم.

گل پسرم دوستت دارم💖