2777
2789
عنوان

چه کارمیکنن همیشه مرتب باشین

418 بازدید | 38 پست

پوستتون همیشه تمیز باشه اصلاح کرده باشین هم بدن هم صورت.چقدر وقت میزارین واسه پوستتون ؟ من امروز اصلاح میکنم فردا موهام رشد میکنه.موهام حس میکنم خراب شده همش موخره میزنه کوتاهم کردم ولی باز.....اصلا ازخودم راضی نیستم.چاق نیستم ۱۷۰قدم ۷۱وزنم ولی شکم دارم وپهلو اصن اراده ندارم دوروز ورزش میکنم فرداش حوصله ندارم.چندماخ دیک عروسیمه ....راه حل بدین 🤗

گل پسرم دوستت دارم💖

متاسفانه هميشه هپلى ام

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی

شلخته و درب و داغون :)))

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
و من نیز 😐هپلی 

سلام چرك 

شما احتمالامشکلت بی حوصلگیه .روزی ده دقیقه واسه بهداشت وتمیزی صورتت وقت بذاری ،روزی ده دقیقه ورزش کنی .خیلی بهتر از الان میشی.

اگه فکنی باید خیلی وقت بذاری خیلی کارا بکنی هی میندازی عقب .از همین روزی ده دقیقه برنامه ریزی کن همه چی حل میشه

من بدم میاد 😭😭😭رفتم دکتر واس پوستم موهام چند نوع روغن خریدم ولی خب یه خط درمیون میزنم حرصم ازخودم ...

ببيخيال بابا شل بگير