2777
2789
عنوان

برا تقویت شیرم چی باید بخورم؟؟

138 بازدید | 18 پست

دخترم 14ماهشه امشب برده بودمش دکتر 

گفتم شب تاصبح میخواد شیربخوره همینطور روزا

دکترگفت شیرت کم بنیه شده

چی بخورم شیرم مقوی باشه؟ وزنم کم نیست غذامم خوبه

ضمنا دخترم الرژی به پروتئین گاوی و تخم مرع هم داره منم نمیتونم بخورم اینارو

سه شیره بخور. بخر هر. روز صبح و شب. یه قاشق بریز تو یه لیوان آب شربت کن بخور

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقویت نمیدونم ولی خودم دلستر ک میخورم شیرم زیاد میشه. 

ماش هم شیر رو زیاد میکنه 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
میخورم ولی نمیدونم چرا اینجوری گفت دکتر خودم فکرنمیکردم کم بنیه باشه شیرم

کلا اجیل خوبه برا شیر دهی.بغصیا کلا شیرشون غنی نیس مث خواهره خودم

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
کلا اجیل خوبه برا شیر دهی.بغصیا کلا شیرشون غنی نیس مث خواهره خودم

من شیرم همیشه خوب بود سربچه قبلیم هم همینطور

این یکی هم تاوقتی شیرخودمو میخورد تپلی بود یه دکتردیگه میگفت شیرت چربه و زیاده اینم میخوره انقدری شده

ولی ازوقتی غذاخور شده بی جون و لاغر شده هیجی نمیخوره

من میگم اصن تقصیر شیرمن نیست غذا نمیخوره

چون دیگه نوزاد ک نیست انرژیشو ازشیرمن بگیره باید غذابخوره شیرهم تفریحیه براش

نمیدونم دکترازکجا گفت شیرتوکم بنیه شده

من شیرم همیشه خوب بود سربچه قبلیم هم همینطور این یکی هم تاوقتی شیرخودمو میخورد تپلی بود یه دکتردیگه ...

خب همه بچه ها وقتی غذا خور میشن لاغر میشن چون دندون درمیارن و اکثرا هم لاغر و اسهال مانندن

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘