2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 28 پست
خیلی واقعی و حقیقی بیان کردم...پسر اهل تهران...متولد ۶۴ قد ۱۸۷ وزن ۸۲ لیسانس ارتباطات.شغل کارشناس فر ...

اهل کجاست

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی واقعی و حقیقی بیان کردم...پسر اهل تهران...متولد ۶۴ قد ۱۸۷ وزن ۸۲ لیسانس ارتباطات.شغل کارشناس فر ...

ممممننننننننن تررر خدا من😭😭 فقط اختلاف سنی داریم😔

خانومای خوش قلب ومهربون میشه برای آرامش دلم ی سوره کوثر برام بخونید بدجوری تو زندگی گرفتارم. اگر خوندین بگین منم براتون بخونم 🧡               خدایا خودت میدونی چقدر گرفتارم چقدر تو زندگی زجرکشیدم خدایا خودت راه درست و بهم نشون بده خدایا پناه میرم بهت از شر تمام بدی ها و انسان های شیطان صفت💛خدایا به توکل نام اعظمت خدایا تمام امید منی تنهام نزار خدایا زندگی هرچقدربهم سخت گرفت توتنهام نزار خیلی دل شکسته م خدایا پناه م باش💚

چ خانواده اپن مایندی هستیت ما اگ دختره بیاد خودش بگه بگیریتم شرفشو میبرن...

تااخر عمرشم چوب تو استینشه 

اونکه میرن خواستگاریشو باباشو صلواتی میکنن وای بحال اونکه خودش بره بگه منو بگیرین

درحد مرگ از این تاپیکا بدم میاد تابلوعه مرده

نه باور کن...یه زمانی برای برادرم اینجا پست گذاشتم.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.