2821
2789
عنوان

عروس با سیاست:

421 بازدید | 22 پست

یه عروس #با_سیاست چنین ویژگی هایی داره:👇

❌ رازهای شخصی و خصوصیشو به خواهرشوهرش نمیگه

❌ هزینه های کوچیکش مثل ( ترمیم ناخن، خرید مانتو، ... ) رو در کنار خانواده شوهرش اعلام نمیکنه

❌ هر رفتاری رو که داره ، از همون اول ثابت نگه میداره، یهو مهربون و یهو نامهربون نمیشه

❌ خاطرات سفر با شوهرشو، با آب و تاب جلو مادرشوهرش، تعریف نمیکنه که مثلا دل مادرشوهرش بسوزه

❌ تو بحثای بین خانواده شوهرش نه دخالت میکنه، نه نظر میده

❌ وقتی شوهرش خونه نیست، به مادرشوهرش زنگ میزنه و حالشو میپرسه

❌ تو کارای خونه به مادرشوهرش کمک میکنه، اما زیاده روی نمیکنه، چون میدونه ناخواسته تبدیل به وظیفه میشه

❌ تو جمع از خواهرشوهر و مادرشوهرش، تعریف میکنه و جوری به همه نشون میده که اونا رو خیلی دوست داره

❌ جلو خانواده شوهرش، حسابی به شوهرش میرسه

❌ وقتی ازش راجع به خواستگار خواهرشوهرش میپرسن میگه: " هرچی خودتون صلاح میدونید".

❌   به هیچ وجه مشکلات خانواده خودشو، پیش خانواده شوهرش نمیگه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه مادرشوهر مهلت بده و دو دقیقه از تعریف کردن از خودش و دخترش دست بکشه، چَشم تعریفم می‌کنیم 😁😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
عزیزم هرچقدم این مواردی که گفتیو رعایت کنیم بازم خونوده شوهر بیشعور پیدا میشه

بله کاملا صحیحه.اما میشه دهنها رو بسته تر نگه داشت

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
اگه مادرشوهر مهلت بده و دو دقیقه از تعریف کردن از خودش و دخترش دست بکشه، چَشم تعریفم می‌کنیم 😁😁

😂😂😂😂😂😂

از من هم که دختر نداره الکی از دختر خواهرش تعریف میکنه

همه رو درست گفتی من اوایل ساده بودم ولی الان همه اینارو انجام میدم نتیجه اش عالیه

آفرین عزیزم😍

اقا همه اینا درست ولی با جاری بیشعور هیچ کاری نمیشه کرد😂

من مانده ام مهجور از او، بیچاره و رنجور از او،گویی که نیشی دور از او در استخوانم میرود، در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن،من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود♥
اقا همه اینا درست ولی با جاری بیشعور هیچ کاری نمیشه کرد😂

رابطه کم.رفت و آمد سنگین رنگین.رفتار رسمی و احترام .دردو دل موقوف

از من هم که دختر نداره الکی از دختر خواهرش تعریف میکنه

مادرشوهر من انقدر از خودش تعریف می‌کنه، وقت برای دخترش کم میاره. شاید باورت نشه ۷۶ سالشه، هنوز از خواستگاراش برای من میگه 😫😫😫

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مادرشوهر من انقدر از خودش تعریف می‌کنه، وقت برای دخترش کم میاره. شاید باورت نشه ۷۶ سالشه، هنوز از خو ...

😂😂😂😂😂😂😂مردم از خنده.الهی بمیرم واسه دلت

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز