2777
2789
عنوان

بیایید از اولین باری که پریود شدید بگید😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 43 پست
وای تو مدرسه شده بودم نمیتونستم مانتوم نجس شده بود دوستم تو حیاط بهم گفت اینقدر گریه کردم گفتم آبروم ...

نمیدونم چرا همه دخترا روز اول براشون ترسناک بوده🙄🙄

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای 😭

رفته بوديم مسافرت خونه داییم اینا بعد زنداییم هم وسواس شدید داره

تو اتاق منو داداشمو پسر داییم داشتین گیم می زدیم

ی لحظه رفتم دستشویی.... سکته زدم بخاطر خودم نه، بخاطر زندایی وسواسیم ک جایی رو کثیف نکرده باشم آبرومو تو کل خاندان نبره یوقت

((هنوزم ب این فکر میکنم ک آیا اون روز من داشتم از اتاق میومدم بیرون پسر داییم از پشت منو دیده یا نههههه😭😭😭😭)) 

تودانشگاه شدی یعنی؟

نه سال سوم راهنمایی. آزمون ورودیه یه دبیرستان به اسم وابسته به دانشگاه

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

بچه ها من سوم راهنمایی بودم بهم نخندینا اما مثل کودنا نوار بهداشتیو برعکس گزاشته بودم یعنی از طرف چسبش چسبونده بودم به خودم😅

بعدشم میترسیدم دستشویی برم روز سیزده به در بود کلی ورجه وورجه کردم بیرون اومدیم خونه دیدم ااااارررره.فک میکردم نمیشه دستشویی رفت هر دفعه باید نوارو عوض کرد.

فردا شبشم تا صبح تو رختخواب گریه کردم میگفتم خدایاااا چرااا؟چون تشکمو کثیف کردم مامانمم فرداش شست گفتم بابا نفهمید گفت نه گفتم پشه کشتم😄😄😄😄یعنی توجیه مامانم فقط

مامانم همیشه میگفت مواظب باش کسی به کمرت ضربه نزنه..پردت پاره میشه و فلان..

منم کلی ترسیده بودم..

روزی که پریود شدم دوستم با شوخی محکم به زیرر کمرم زد ..منم اونروز یاد حرف مامانم افتادم و کلی نگران بودم..اومدم خونه ..رفتم دستششویی دیدم یه لکه خون رو لباس زیرمه..

بعد ترسیدم با جیغ و گریه اومدم به مامانم گفتم..حتی نشونم دادم و مامانم دید و گفت پریود شدیی دختر..خیلیی خاطره بدی بود برام

من دوم راهنمایی بودم. دو روز بود کمر درد داشتم. زمستون بود خودمو میچسبوندم بخاری کمردردم بهتر میشد. مهمون داشتیم. غروبی رفتم دستشویی دیدم شورتم کثیفه. نترسیدم چون معلم بهداشتمون همه چی رو توضیح داده بود. رفتم به مامانم گفتم و اون هم بهم گفت باید چیکار کنم

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!

خیلی عادی رفتم دستشویی و فهمیدم چه خبره همین/:

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!