2777
2789

من کلاس سوم راهنمایی بودم از پریودی شدم قبلا شنیده بودم ولی ندیده بودم...وقتی صبح بلند شدم😱😱😱😱😱😱 پشتم خون بود خیلی ترسیده بودم...خجالت میکشیدم انگار کار بدی کرده بودم😒😒😒

شما تعریف کنید از اولین روز پریودیتون😊😊😊

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول راهنمایی بودم

زنگ آخر مدرسه

دل درد و دل پیچه شدید گرفتم جوری که نمیتونستم سر پام وایسم

بابام اومد دنبالم رفتم خونه فقط گریه میکردم که دارم میمیرم😐

هر چی مامانم میگفت چیزی نیست طبیعیه و سعی میکرد برام توضیح بده اهمیت نمیدادم😅

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

دو سه روز قبل اولین پریودیم دل دردو کمر درد شدید گرفته بودم مامانم هی میگفت شدی، شدی، شدی😐

منم میگفتم نه 😶

بعد از سه روز اینا رفتم دسشویی دیدم بللللللله😊

۷ اسفند ماه بود

صب پاشدم دیدم سریع رفتم کوچه پایینی به دوستم گفتم اونم کلی خوشحال شد گفت بیا بریم به مامانت بگیم😂😂😂

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

وای تو مدرسه شده بودم نمیتونستم مانتوم نجس شده بود دوستم تو حیاط بهم گفت اینقدر گریه کردم گفتم آبروم رفت بعدم چادر یه همکلاسی هامو گرفتم از مدرسه فرار کردم تا دو روز بعدم نرفتم مدرسه خیلی عذاب آور بود برام که همه فهمیدن جز خودم 

سوم راهنمایی بودم رفتم حمام دیدم.... انقد گریه کردم حالا نمیدونم چرا گریه کردم برام حس بدی بود کلا

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤