2777
2789
عنوان

بقایای جنین بعد از سقط

405 بازدید | 16 پست

سلام دوستان.

امروز بعد از یک هفته که از سقطم میگذره رفتم سونو ولی هنوز بقایا به ابعاد 36*26*26 تو رحمم مونده. خیلی میترسم برم کورتاژ. فردا باید ببرم نشون دکترم بدم ببینم چی میگه. شما راه حلی ندارید؟ خیلی کلافم

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اویشن دم کن هریه ساعت یه استکان ،طناب هم بزنی خوبه ،من دکتر کورتاژ نوشت بااویشن دفع شد

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

چرا سرکلاز نکردی عزیزم

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

مال منم‌مونده بود البته من باقرص سقط کردم بعدازاون هم هفته ی بعدکه دفع نشد بازهمون قرصا رانوشت خوردم دفع شد ولی قبلش گفت اگه میتونی بیاکورتاژت کنم راحت بشی این همه درد نکشی گفتم نه میترسم قرص دادباز

چرابزایم پسری جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری....عوضش میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑

از منم همینقدر بود رفتم بهم قرص داد. دفع کردم.

خیلی راحت. دکتر واسم مسکن هم نوشت. اما درد نداشت.

اصلا نگران نباش. نیازی به کورتاژ نیست.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

سلام من 8هفته ام کامل شده بود سقط داشتم امروز بعد 4روز رفتم سونو گفت بقایای جفت ب ابعاد 22*36 م م باقی مونده ب نظرتون با دارو گیاهی رفعمیشه من خیلی از کورتاژ میترسم کسی مثل من اینجوری بوده

سلام من 8هفته ام کامل شده بود سقط داشتم امروز بعد 4روز رفتم سونو گفت بقایای جفت ب ابعاد 22*36 م م با ...

عزیزم کورتاژ اصلا ترس نداره اگه پزشکت خوب باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...