امروز بعد از یک هفته که از سقطم میگذره رفتم سونو ولی هنوز بقایا به ابعاد 36*26*26 تو رحمم مونده. خیلی میترسم برم کورتاژ. فردا باید ببرم نشون دکترم بدم ببینم چی میگه. شما راه حلی ندارید؟ خیلی کلافم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اویشن دم کن هریه ساعت یه استکان ،طناب هم بزنی خوبه ،من دکتر کورتاژ نوشت بااویشن دفع شد
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص دهم ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .
مال منممونده بود البته من باقرص سقط کردم بعدازاون هم هفته ی بعدکه دفع نشد بازهمون قرصا رانوشت خوردم دفع شد ولی قبلش گفت اگه میتونی بیاکورتاژت کنم راحت بشی این همه درد نکشی گفتم نه میترسم قرص دادباز
سلام من 8هفته ام کامل شده بود سقط داشتم امروز بعد 4روز رفتم سونو گفت بقایای جفت ب ابعاد 22*36 م م باقی مونده ب نظرتون با دارو گیاهی رفعمیشه من خیلی از کورتاژ میترسم کسی مثل من اینجوری بوده