2777
2789
سلامممم....من تازه فهمیدم مامان شدم....من خیلی دوست دارم خودم یه چیزایی رو درست کنم چند تا وسیله هم قبل درست کردم که بعدا عکسشونو میذارم....بیاین با هم دوست شیمم

از تاپیک هنری مامانای آبان 88 واقعا ممنونم که منو به ذوق آوردن ...اما نمیدونم چرا الان کم میان
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام همیشه آبی جون.
منم مامان دی ماهم .. الان یه فکراو کارای کوچیکی کردم برای اتاق نی نی . دوست دارم خودم چیزی براش درست کنم اینجوری خیلی شیرینتره منم از الان عضو . البته اگه ادامه پیدا کنه و بچه ها همکاری کنن.
من از سایت تزئین مامانای خرداد و... خیلی الهام گرفتم و کمکم کرد. امیدوارم ما هم موفق باشیم
بچه ها لطفا بازم سر بزنین....من تو متولدین نود هم میام...تا حالا نرفتم ...اما فک کنم واسه کارای هنری اینجا بیایم بهتره....بذارین من یکی از چیزایی که درستیدم عکس بذارم تا شما هم شروع کنین به عکس گذاشتن
آنچه هستی هدیه خدا به توست و آنچه خواهی شد هدیه تو به خداوند است...پس بی نظیر باش
این پاپوشا رو خودم درست کردم...درست کردنش آسونه...قبلا تو تاپیک مامانای آبان 88 گذاشتم طرز درست کردنشو اگه پیداش کنم اینجا هم میذارم
مولتی هاستر

مولتی هاستر
بچه ها هرچی درست کردین بذارین ها....لازم نیست خیلی خاص باشه یا حتما خوب از کار در اومده باشه