2777
2789
عنوان

بچه ها یه بیشعوربازی دراوردم میخوام برم زیرزمین😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2991 بازدید | 154 پست
منم یه گند وحشتناک اینطوری داشتم‌پیام درباره داداشم بود داشتم‌به آبجیم‌میدادم دادم به داداشم .

وای  🤣

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
حالا پیجش چیه؟ 😂خیلی کنجکاو شدم

پیجش ادبیه...شاعره پدرم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاک واقعا تازه زیادم نبود نیم گیگ اخه چه ارزشی داشت.. الان میخوام براش ۵گیگ بفرستم😭😭😭😢😢

این چه کاریه بدترش میکنی مگه محتاج حجمه بابا بایه خنده خیلی قشنگتر تموم میشه

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
اخی اشکال نداره  یادش میره  زیاد بد نیس ولی منم مث توام زود عداب وجدان میگیرم برعکس خواه ...

من الان دارم ازعذاب وجدان میمیرم..

میگم حالا بابام پیش خودش میگه چه دختر خسیس بی چشم ورویی تربیت کردم

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
بگو شوخی کردم میخواستم عکس العملت رو ببینم دیدم خیلی باجنبه ایا بگو با دوستام شرط بندی کرده بودیم که ...

ایول بهش میگم شوخی کردم...البته میفهمه دارم دروغ میگم

ایول بهش میگم شوخی کردم...البته میفهمه دارم دروغ میگم

بابا عشقنن   یادشون میره  ...  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
من الان دارم ازعذاب وجدان میمیرم.. میگم حالا بابام پیش خودش میگه چه دختر خسیس بی چشم ورویی تربیت کر ...

ن بابا 

بگو باباجون خوب حجم نتو تموم میکنی دیگه بعدم حرف بنداز وسط ک اره دوستام ادرس پیچتو گرفتنو اینا ن بابا پدر مادر واقعا چیزی ب دل نمیگیرن از بچه 

سریع بعدش استیکر خنده میفرستادی یعنی شوخی بود

توهمون پیا استیکر خنده گذاشته بودم...

درکل باخنده به مامانم گفتم مثلا الان تموم میشه

عب نداره منم تو همین چند روز بهش گفتم ازت خوشم نمیاد :( خودمم خیلی ناراحتما ولی باهاشم حرف نمیزنه ان ...

این دیگه کمال بی چشم و روییه دلش شکستی اگر یکبار بود میگفت همینطوری گفته وقتی دوبار بگی یعنی واقعا نفرت وجود داره اگر همیشه بگی میگه از رو عادتشه هرروز میگه ولی این خیلی دل میشکنه

تو با خدای خود انداز کار و دلخوشدار که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند
مگه از پول خودش نت نخریدی!  خب بعد ک تمدم میشد دوباره برای مامانت میخریدی!  این مدل سوتی ...

چراازپول خودش بود همین بیشترخجالت زده ام میکنه😞