2777
2789

سلام من دوس دارم ت خونه کسب درامد داشته باشم تو مخارج ب شوهرم کمک کنم ولی نمیدونم چیکار کنم شما چی رو بهم پیشنهاد میکنین ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلد نیستم 

من خودم خیاطی رفته بودم قبلا متدم گرلاوین بود الان دارم دوباره یاد میگیرم پیش کاربر moteadel متدش خیلی خوبه دیگه لازم نیست آدم همش الگو بکشه اینشم خوبه از وات ساپ یاد میده 

با این لینک توی برنامه وینک ثبت‌نام کن و ١٠ هزار تومن اعتبار بگیر. وینک یه شبكه اجتماعی دخترونه است كه توش می‌تونی خیلی راحت، كمد لباس ات رو جيرينگی به پول تبديل كنی، با ٥٠ تا ٧٠٪؜ تخفيف چيزميزای خاص بخری و به كمد همه دخترای ايرانی (و به زودی مريخی!) سرک بكشی! پاشو بيا

https://winkapp.ir/w/user/mohadesehahmadi/invite

کلاسی جایی رفته یاد گرفته؟؟؟

نه اما نقاشیش خوبه استعدادشو داره 

برای دستبند و گردنبند هم آموزشش هست میتونی سرچ کنی. 

یا حتی اگه word بلدی میتونی تو خونه تایپیست باشی پروژه بگیری