2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

166 بازدید | 23 پست

افسرده ام 

هیچ لذتی رو حس نمیکنم

فوبیای مرگ عزیزامو دارم غذا نمیخورم 

و... هیچ

فقط یه جا میشینم به دیوارا نگاه میکنم

خیلی حس ترس تنهایی دلتنگی غم تو دلمه الان 

....

تنهام کسی خونه نیست.

و این بدترم میکنه....

چیکار کنم خوب بشم؟ 

اول از همه دوش آبسرد. واسه تمدد اعصاب خوبه

بعد خوردن یه خوراکیه شیرین

بعد اون چند آیه قرآن بخون معجزه می کنه

و در نهایت حتما باید به روانپزشک مراجعه کنی چون حالتهای وسواس فکری و زمینه افسردگس داری. زودتر بری زودتر درمان میشی

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه دوش آبسرد. واسه تمدد اعصاب خوبه بعد خوردن یه خوراکیه شیرین بعد اون چند آیه قرآن بخون مع ...

قرص میخورم

ولی ده روز طول میکشه که اثر کنه.

خیلی حس بدی دارم انگار دنیا تموم شده

ورزش کن عزیزم شنا خیلی میتونه کمکت کنه

بنظرت من خوب میشم؟

همه میگفتن تو چرا ایقد سرزنده و شادی....

ولی الان...؟

بابام میگه تو امید زندگی منی 

تو چرا افسرده باشی اخه؟

سختمه واقعا افکار خودکشی دارم دلم گرفته میخوام اون قد گریه کنم غرق شم تو اشک

قرص میخورم ولی ده روز طول میکشه که اثر کنه. خیلی حس بدی دارم انگار دنیا تموم شده

پس زمان بده. خوب میشی

منم همینم حتی بدتر. ولی وقتی خیلی داغون میشم کارهایی که گفتم رو انجام میدم یه ذره بهتر میشم

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
بنظرت من خوب میشم؟ همه میگفتن تو چرا ایقد سرزنده و شادی.... ولی الان...؟ بابام میگه تو ا ...

اره عزیزم اولین قدم خودت باید بخوای،بنظر من همینکه الان خودت متوجه شدی و دنبال چاره هستی برای خوب شدنت خودش یک قدم بزرگیه.برو رقص ثبت نام کن،ایروبیک برو،شنا برو.حتی اگه سنت میخوره حرفه یی دنبالش رو بگیر مربیگریشو بگیر.بهت قول میدم نیازی به هیچ دکتری نداری دیگه

پس زمان بده. خوب میشی منم همینم حتی بدتر. ولی وقتی خیلی داغون میشم کارهایی که گفتم رو انجام میدم یه ...

این بار چندمه که مبتلا شدم...

بعد که خوب میشم به این روزام میخندم اما باز وقتی میاد انگار اولین باره.

این بار چندمه که مبتلا شدم... بعد که خوب میشم به این روزام میخندم اما باز وقتی میاد انگار اولین ...

چون درمانت رو کامل نکردی.

عزیزم سنی نداری که من ۳۴ سالمه اینقدر امیدوارم به زندگیم تو میتونی این راه رو انتخاب کن مطمئنم میت ...

نه خراسانم 

خوشبحالت ارامش و سلامتی بزرگترین داراییه 

پول و مشتقاتش نه....

من الان کمرم درد میگیره میگم چرا خوبش کنم ؟ بذار بمیرم 

چرا زندگی کنم وقتی میمیرم ازین افکار 

انگار یه عینک زدم دنیا رو یه جور دیگه میبینم

تو الان خوبی؟ حس خلا و ترس نداری؟ به سرم زده فردا بکوبم برم پیش خانوادم بابامو بغل کنم ایقد دلتن ...

شرایط من فرق داره

من افسردگیه بعد زایمان گرفتم ازنوع شدید.

بعد اوایل درمان نکردم. و بعد درمانم رو ول کردم. همین ول کردنش بدترم کرد. 

الان تحت نظرم. با روزی چندتا قرص. ان شالله که بهتر بشم

بنظرت من خوب میشم؟ همه میگفتن تو چرا ایقد سرزنده و شادی.... ولی الان...؟ بابام میگه تو ا ...

چشم خوردي پس🤭 ولي حتما پيش مشاور برو، قران بخون از خدا كمك بخواه ،دنيا دو روز ارزش اين همه غصه خوردن الكي نداره ،شاد باش خدارو در همه حال شكر كن  و سعي كن غذاهايي با طبع گرم بخوري ،

بعدها حسرت اين رموزها رو ميخوريا يه چيز ديگه هم اين كه همه چيز دست خداست تا خدا نخواد برگزار از درخت نميفته 🥰

❤️خدایا شکرت❤️