2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 23 پست
نه خراسانم  خوشبحالت ارامش و سلامتی بزرگترین داراییه  پول و مشتقاتش نه.... من الا ...

من خودم مربی هستم  متاسفانه خیلی از دخترا و خانما میان باشگاه یا استخر که افسردگی دارن ولی بعد یک مدت خوب میشن،یعنی ورزش رو جایگزینش میکنن.تو باید اولا اعتماد به نفست رو بالا ببری ثانیا سر خودت رو مشغول کنی که به اینا فکر نکنی،اگه شرایط نداری بری باشگاه تو خونه برقص و ورزش کن.تو که پدرت هم کمکت میکنه پس خودت داری برای خودت از دنیا کوه میسازی

چشم خوردي پس🤭 ولي حتما پيش مشاور برو، قران بخون از خدا كمك بخواه ،دنيا دو روز ارزش اين همه غصه خورد ...

مرسی از همدلیت

اره شاید به هر کی میگم بیا پیشم افسرده م حالم بده...فک میکنن ادا در میارم😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از همدلیت اره شاید به هر کی میگم بیا پیشم افسرده م حالم بده...فک میکنن ادا در میارم😣

خواهش ميكنم🌸 انقدر هم به خودت تلقين نكن باشگاه هم بري خيلي خوبه ها

❤️خدایا شکرت❤️
من خودم مربی هستم  متاسفانه خیلی از دخترا و خانما میان باشگاه یا استخر که افسردگی دارن ولی بعد ...

کوه میرفتم قبلا 

الان میترسم بیفتم بمیرم😐از مرگ نه

حس دلتنگی میکنم که دیگه نبینم بقیه رو...

ببخشید میپرسم شما هدف زندگی رو چی میدونی؟

من هدف زندگی رو خوشبختی میدونسم 

یعنی اعتقادی به هیچ تفکر و دین و اینا ندارم....اما الان حس پوچی دارم

اخه ما از اول تا الان همش بودیم عادت کردیم به بودن 

نبودن عجیبه برامون

این طور نیست؟

کوه میرفتم قبلا   الان میترسم بیفتم بمیرم😐از مرگ نه حس دلتنگی میکنم که دیگه نبینم بقیه ...

چرا باید به نبودن فکر کنی

تا هستی باید لذت ببری

اگه قرار بود ما به نبودنا فکر کنیم و امیدی نباشه تو زندگیم که خدا حتما زمان مرگمون رو بهمون اطلاع میداد.زندگی خیلی هدفها میتونه داشته باشه،به این فکر کن که اگه قرار تو این دنیا باشم حتی کم باید لذت ببرم ازش،باید زندگی کنم چون منو انتخاب کردن که تو این دنیا باشم.میشینی تنها تو خونه معلومه فکر میکنی عزیزم.

خواهش ميكنم🌸 انقدر هم به خودت تلقين نكن باشگاه هم بري خيلي خوبه ها

دوس دارم برم

الان به پاپوش میببنم اول ذوق میکنم برا زمستون بخرمش بعد حس یاس که زندگی الکیه نمیخرم دوباره دراز میکشم

کلاسامو نمیرم اینجوری از دانشگامم افتادم

چرا باید به نبودن فکر کنی تا هستی باید لذت ببری اگه قرار بود ما به نبودنا فکر کنیم و امیدی نباشه ت ...

دعام کن خوب

بشم

چند سال پیش خیلی مریض بودم دیگه واقعا همه دکترا گفتن میمیره این....

و این حسه فکر کنم از اون جا باهام اومده