2777
2789
عنوان

توعروسیتون روچی وسواس داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست
آخی چه بد 😔

کلا از تمام مراسمات عروسیم متنفرم عقل نداشتم اون موقع 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو امضات از قصد نوشتی معلولم  آخه ملولم

نه عههه نخونده بودم بادقت مرسی گفتی

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!    

نمی دونم وسواس محسوب میشه یا نه روز عروسیم تو ارایشگاه دستای یکیو لاک زدن و حواسش نبود لاکش خورد به لباسش! 

همون لحظه گفتم وای چه بد واقعا منم حواسم بود که این اتفاق واسه من پیش نیاد اما اخرشم اتفاق افتاد و لاکم خورد به لباسم😐

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
چقدر بد    

فیلمم نگودستاش میلرزیدک هیچ، یاازدرودیوارگرفته یاازپشت خاله ی من.هروقت نگاش کنم بدوبیراه میگم بهش

موهاے دوست دخترتو بـــومیکنے میبوسے!بعدموهاے مـــــادرتــــوتوغــــذامیبینے میگے مـــــن لــــب بہ این غذانمیزنم بیشـــرف؟!    
منکه موقع عقدم قلبم تند تند میزد قشنگ تو فیلم افتاده هر کی میبینه میگه چت بوده اینهمه استرس.خیلی بد ...

دور از جون، چرا آخه؟

همه چیز به میل خانواده شوهرم پیش رفت و چون عاشق شوهرم بودم زبونمو بسته بودم انگار هرچی خانوادمم توگوشم میخوندن گوش نمیدادم میترسیدم به هم بخوره 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
کلا از تمام مراسمات عروسیم متنفرم عقل نداشتم اون موقع 

گلم من هروقت فیلمونگاه میکنم یامادرشوهرمومفرین میکنم یاگریه میکنم،خیییلی بیشعوربازی درآوردخیلی.

گلم من هروقت فیلمونگاه میکنم یامادرشوهرمومفرین میکنم یاگریه میکنم،خیییلی بیشعوربازی درآوردخیلی.

منم رفتاراشو توفیلم میبینم دلم میگیره و ناراحت میشم