2777
2789

بچه ها سه ماهه اقدام کردم ماه قبل یکی دو روز عقب افتاد پریودیم این ماه پنج روز شده دیشب بی بی زدم منفی بود میخوام فردا صبح بزنم برام دعا کنین.

شماها چی بی بی زدین چند وقته اقدامین؟

من ماه اول اقداممه ۶ روزه عقب افتاده پریودم زیر دلم و کمر خیلی درد میکنه

هنوز بی بی هم نزدم 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من ماه اول اقداممه ۶ روزه عقب افتاده پریودم زیر دلم و کمر خیلی درد میکنه هنوز بی بی هم نزدم 

وای منم خیلی خیلی نفخ دارم اصلا اینقدر باد تو دلم میپیچه که حد نداره به غذا هم مربوط نیست چون غذای ناسازگار نخوردم دلدرد و کمردرد کمتر از همیشه دارم ولی این نفخ لعنتی داره منو میکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی و قبول ندارم خیلی ولی بدجور صد حال بود دیکع همسرم گغت دست خداست ناراحت نشو

بازم خوبه شوهرت آرومت کرده منکه هربار پریود میشم شوهرم میگه اه خسته شدم دیگه کمر برام نمونده خخخخخ

بچه دوممه اخه میگه بچه اول این یه روز درمیون نبود هر وقت دلمون خواست .....داشتیم

نمیدونم شاید مال خوراکتونه

من پسر خیلی دوسدارم بعد این چند وقته هی به شوهرم الکی گفتم اگه میخوای زود بچه دار شیم باید عرق کاسنی زیاد بخوری مویز زیاد بخوری عسل زیاد بخوری خلاصه هی اینا رو دادم خورد تا شاید بچمون پسر بشه بیچاره خبر نداره برا پسردار شدن گولش زدم اخه دختر دوسداره خخخخ