2777
2789
عنوان

کیا بخاطر بچه نداشتن از درون دارن خودشونومیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 2898 بازدید | 64 پست
خواهر عزیزم همون رفتن هزار و یک راه و هردفعه ناامید شدن سخته والا 😔 خدا برا هیچ کسی نخواد که تو راه ...

بخاطر همین میگم هزار و (یک) راه

به فرزند خوندگی گرفتن مگه چه اشکالی داره؟

حتما که نباید بچه از خون خود آدم باشه

خواهر عزیزم همون رفتن هزار و یک راه و هردفعه ناامید شدن سخته والا 😔 خدا برا هیچ کسی نخواد که تو راه ...

واقعا ما که هیچ پس اندازی نداریم الانم باید شوهرم عمل کنه واریکوسل داره 

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالا مشکل شما هم به زودی حل شه و خبر بارداریتو بدی تا میتونی استغفار بگو خیلی موثره برای بارداری

مرسی عزیزم ،قبلا خیلی دعا میکردم خیلی استغفار میکردم ولی دیگه ناامید شدم

چقدر واست رویا بافتم ،واست اسم انتخاب کردم ،کلاه بافتم ولی رفتی و منو گذاشتی با کلی عذاب وجدان
میدونم اینو بگم شاید منو سرزنش کنید   من ۱۱ هفته حامله بودم که به خاطر بچه بازی و بحثهایی که ...

همین که متوجه اشتباهت شدی خدا بخشندست انشاءالله به بزرگیش میبخشه 

منم ی سقط داشتم چندنفر بودن تابهم میرسیدن میگفتن بچه نداری ناراحت میشدم😔

انشاءالله این نینیت سالم بیاد تو بغلت وزایمان راحتی داشته باشی 

همین که متوجه اشتباهت شدی خدا بخشندست انشاءالله به بزرگیش میبخشه 

ان شاالله... ولی همش فکر میکنم هرلحظه یه اتفاق بد برام میفته.... بعضی وقتها با خودم میگم روز قیامت حتما بچم از من میپرسه چرا حق زندگی کردن رو ازش گرفتم  

بخاطر همین میگم هزار و (یک) راه به فرزند خوندگی گرفتن مگه چه اشکالی داره؟ حتما که نباید بچه از خون ...

اخه همه ی مردا قبول نمیکنن عزیز من

ان شاالله... ولی همش فکر میکنم هرلحظه یه اتفاق بد برام میفته.... بعضی وقتها با خودم میگم روز قیامت ح ...

هیچی از عذاب وجدان بدتر نیست ،شوهرت چی چیزی نگفت

به اون گفتم خودش سقط شده اصلا جرات نمیکنم بگم خودم سقط کردم آخه خیلی بچه دوست داره

انشاءالله هم زندگیت خوب باشه همیشه هم دوباره حامله بشی واین دفعه ازش محافظت کنی ،گذشترو حتما با بچه ایندت فراموش میکنی

ادم یکیم داشته باشه خیالش راحته که بچشو دیده 

اره واقعا...یکی هست ک صداش بزنه ماماااان😍😔

خلق میداند که در بهداری قرب حسین(ع) دردهارا بیشتر #عباس(ع) درمان میکند...❤ ساقی بی دست..دستم رابگیر...
بخاطر همین میگم هزار و (یک) راه به فرزند خوندگی گرفتن مگه چه اشکالی داره؟ حتما که نباید بچه از خون ...

اره عزیزم‌ حرفتو قبول دارم. اما اونم کلی دردسر داره به این راحتی نیس . بهزیستی شرایطش خیلییییی سخته .

در کل امیدوارم هیچ کس درگیر این مسائل نشه