2777
2789
عنوان

آیه الکرسی

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 36 پست
سلام عزیزم سال نو مبارک باشه  انشالله سال پیش رو برات سال سلامتی و دلخوشی باشه  خوبی&nb ...

سلام عزیزم ممنونم سال نو شما هم مبارک ان شاالله سالی سرشار از سلامتی و شادی پیش رو داشته باشی

نه عزیزم انقدر شرایطش سخته به هرکسی نمیدن وثیقه های خیلی سنگین میخوان که ما نداریم تازه اگر موافقت کنن

این دومین سالیه که کنارهم نیستیم بخاطر کرونا ملاقاتم نمیدن اصلا دلم داره میترکه از غصه

ولی پروندش رفته زیر دست چنتا قاضی تا نظر بدن که دوباره بررسی بشه یا نه 

خدا بخواد و به دعای امام زمان قاضییا تایید کنن که پروندش دوباره بررسی بشه خیلی خیلی خوب میشه برامون عالی میشه

خواهش میکنم شماهم با قلب مهربونتون دعا کنید این اتفاق بیافته خیلی برامون حیاتیه 

دعامون کنید که واقعا محتاج دعاییم😔😔💖💖💖

سلام عزیزم ممنونم سال نو شما هم مبارک ان شاالله سالی سرشار از سلامتی و شادی پیش رو داشته باشی نه عز ...

چرا انقدر سخت گیری می کنن

واقعا انقدر جرمش سنگین بوده؟؟؟؟😐

عقد کرده بودی یا ازدواج کرده بودی؟

عزیزم 

انشالله که بزودی مشکلت حل میشه 

خدا به دل مهربونت آرامش بده 

شرایط سختیه 

قوی باش عزیزم خودتو نباز 

باورت نمیشه همیشه به یادتم و برات دعا می کنم البته اگه قابل باشم

اگه مشکلت حل شد حتما حتما بهم خبر بده و خوشحالم کن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر سخت گیری می کنن واقعا انقدر جرمش سنگین بوده؟؟؟؟😐 عقد کرده بودی یا ازدواج کرده بودی؟ ...

نه کلا برای همه سخت گیری میکنن شوهرم میگه تقریبا هیچکس نتونسته بره مرخصی این امارهای که اعلام میکنن بیشترش برای یه سری معتاد و دزد خورده پا با حبسای خیلی کمه

خدای بالاسر من شاهده که شوهر منم به ناحق اونجاست ولی کسی که براش پرونده سازی کرده یه آدم خیلی خیلی قدرتمند و ترسناک که ما زورمون بهش نمیرسه هر قاضی اسمش رو میشنوه جلوش کم میاره 

چون شوهرم داشت توکارش پیشرفت میکرد بدون اینکه زیر بلیط کسی باشه یا پول مردم سر سفرمون بیاد

خیلیا حسودیشون شد و سعی کردن تو کارش سنگ بندازن اخرسرم اینجوری زدنش زمین

خدا خودش بهترین قاضیه حضرت یوسف ۷سال به گناه نکرده زندان بود خیلی از ائمه و اهل بیت ما اینطوری شدن ولی خداجای حق نشسته 

الهی ریشه ظلم نابود بشه و ظالم رسوا بشه بحق امام زمان

من ازدواج کردم عزیزم مرسی که برامون دعا میکنید واقعا دلگرم شدم ان شاالله بحق همین دعاهاخدا بهمون رحم میکنه 

الهی الهی شما هم هرچی از خدا میخوایید بهترینشو قسمتتون کنه

عجججب پس این همه گفتن من فکر کردم زندانادیگه تقریبا خالی شده 

عزیزم می دونن چی می گی 

گاهی اوقات ادم از جایی که فکرشو نمی کنه ضربه می خوره

قوی باش غصه نخور

اراده ی خدا بالاترین اراده هاست 

مطمئن باش بعد از این سختی اسایش و خوشیه و اون روز خیلی دور نیست 

توکلت بخدا باشه ناامید نباش 

الان که کروناست ولی بعدش سعی کن سر خودتو گرم کنی شادابی خودتو حفظ کنی 

همسرت با دیدنت  باید  روحیه بگیره 

تلفنی می تونی باهاش صحبت کنی؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عجججب پس این همه گفتن من فکر کردم زندانادیگه تقریبا خالی شده  عزیزم می دونن چی می گی  گا ...

اره عزیزم تلفنی خداروشکر حرف میزنیم

خودم همش دنبال کاراشم الانم که منتظر نتیجه نظر قاضی ها هستیم 

توکلم و امیدم فقط و فقط به خداست مطمئنم خدا قراره یه چیز خیلی خیلی خوبی بهمون بده که قبلش اینجوری امتحانمون میکنه 

اره عزیزم تلفنی خداروشکر حرف میزنیم خودم همش دنبال کاراشم الانم که منتظر نتیجه نظر قاضی ها هستیم&nb ...

میگن در هر صورای خدا روشکر کنید باز یه روزنه ای هست

بازم شکر که تلفنی رابطه دارید 

خیلی ها از این هم محرومند

سعی کن هر چقدر که از درون ناراحتی 

به همسرت منتقل نکنی 

همیشه بهش امید بده 

ببخشید که می پرسم 

الان تنها  زندگی می کنی یا پیش خانواده ت هستی عزیزم؟

گلم بفکرتم

از همسرت چه خبر 

گلم بفکرتم از همسرت چه خبر 

هنوز هیچی به هر دری داریم میزنیم بخاطر کرونام ملاقات رو بستن الان ۵ ماهه که ندیدمش فقط تلفنی حرف میزنیم امروز بهش میگم این همه داریم به این در و اون در میزنیم بالاخره یکیش بازمیشه😢

خدامیدونه چ روزایی رو دارم میگذرونم

چ کنم آب و نونم گریست دلم براش تنگ شده خب

همش التماس خدا میکنم

هنوز هیچی به هر دری داریم میزنیم بخاطر کرونام ملاقات رو بستن الان ۵ ماهه که ندیدمش فقط تلفنی حرف میز ...

عزیزم 😘😘

خیلی متاثر شدم   

از رحمت خدا ناامید نشو 

حتما انشالله بزودی درست میشه 

عزیزم بخدا توکل کن و قوی باش

قربون دلت برم عزیزم😢

برات دعا می کنم 

باورت نمیشه همیشه به یادتم 

دادگاه تجدید نظر ندارن؟

عزیزم 😘😘 خیلی متاثر شدم     از رحمت خدا ناامید نشو  حتما انشالله بزودی درست میش ...

نه کار از این حرفا گذشته 

الانم هی داریم تلاش میکنیم از طریق اعاده و قانونای جدید بتونیم کاری کنیم

دعامون کنید هم شوهرمو هم منو

خستم داغونم خیلی 

تروخدا دعامون کنید دعاکنید خدا بهمون رحم کنه

نه کار از این حرفا گذشته  الانم هی داریم تلاش میکنیم از طریق اعاده و قانونای جدید بتونیم کاری ...

عزیزم دعا می کنم اگه قابل باشم 

حق داری گلم   

خیلی سخته 

من نه دیدمت نه می شناسمت عزیزم ولی همه ش جلوی چشممی

خدا از دریچه ی غیبش کمکتون کنه عزیزدلم 

امیدتو از دست نده 

ببخشید می پرسم گلم. جرمشون سیاسیه؟

عزیزم دعا می کنم اگه قابل باشم  حق داری گلم     خیلی سخته  من نه دیدمت نه می ...

هم سیاسی هست هم نیست

آدمای که کله گنده ان و تو سیاست خیلی پارتی دارن تو کار در حقش دشمنی کردن یه پرونده براش درست کردن جوری که هر وکیلی میخونه میگه چقدر چرت و مزخرفه و با همین پرونده انداختنش زندان

رو قاضی و همه چیز نفوذ دارن

هم سیاسی هست هم نیست  آدمای که کله گنده ان و تو سیاست خیلی پارتی دارن تو کار در حقش دشمنی کردن ...

عزیزم 

ناراحت نباش 

خدا رو داری 

توکل بر خودش 

انشالله خودش به دادتون برسه

چقدر از محکومیتش باقی مونده گلم؟

عزیزم  ناراحت نباش  خدا رو داری  توکل بر خودش  انشالله خودش به دادتون برسه ...

معلوم نیست شاید سه سال دیگه شایدم بیشتر یا کمتر اصلا

خدا بخواد همین الان آزاد میشه برای خدا کاری نداره که