2777
2789
عنوان

آیه الکرسی

650 بازدید | 36 پست

سلام بیایید برای حاجت دلتون براتون آیه الکرسی بخونم شماهم دعا کنید به خواست خدا منم به گره از مشکلم باز بشه و حاجت بگیرم

فقط بی زحمت همین پست و لایک کنین تا گیج نشم و به تعداد هر لایک یه آیه الکرسی بخونم حتما

ان شاالله هممون حاجت روا بخیر بشیم

انشالله خدا حاجته دلتو با صلاحه خودش بهت بده گلم ❤

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

دعا کن اینماه نی نی بیاد تو دلم

تو راه دکترم

برا سونو ۱۲ سیکل

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بپرسم شوهرت چن وقت براش زندان نوشتن؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 

سلام دوستای عزیزم❤❤❤

ببخشید متنم به تاپیک نامربوطه(به خصوص استارتر عزیز)

یه جوونی که خیلی سرپا و کاملا خوب بود ، یهویی گفتن سرطان داره

😥😥😥😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

امیدمون فقط به دعاست ...

کمک میکنین ۷۰ تا حمد شفا به نیت شفاش بخونیم؟🙏🏻

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ان شاءالله خدا خودتون و عزیزانتون رو از همه بلایا حفظ کنه🙏🏻

ممنووونتونم

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴

سلام عزیزم

سال نو مبارک باشه 

انشالله سال پیش رو برات سال سلامتی و دلخوشی باشه 

خوبی 

منو یادته ؟

چند ماه پیش تو یه تاپیکی با هم صحبت کردیم 

از اون موقع  خیلی به یادتم

چه خبر عزیزم ؟

گفتن بخاطر کرونا به خیلی از زندانیا مرخصی دادن 

همسرتو آزاد نکردن موقت؟؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮