2777
2789
عنوان

چجوری پولمو محترمانه پس بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 42 پست
اگه اونم‌نداد چی ؟ از همین میترسم 

برو کتابفروشی ازونجا بهش زنگ بزن بگو من اومدم ولی هزینهش زیاده نمیتونم بگیرم اگه میخوای الان برام کارت ب کارت کن برای توام بگیرم چون کم اوردم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
اگه اونم‌نداد چی ؟ از همین میترسم 

یا بهش بگو میخرم و بااون حساب کن ولی بعدش ک رفتی بهش ز بزن بگو ک پولم کمه و برای خودمم پول کم اوردم و اگر میتونی اون.50هم.برام.بریز حداقل برای خودمو.بخر.

عزیزم تو.زندگیت رودروایسی نکن با هیجکس اول منافع.خودت رو درنظر بگیر بعد ناراحتی کسی رو من اگر بودم خیلی رک میگفتم لازمش دارم میشه بدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو پول کم دارم بعضی ادما واقعا سواستفاده گرن,ویا خیلی بی خیالن من از لین تجربها زیاد داشتم باید ...

اره بخدا ... همش میگم نکنه نداشته باشه ..نکنه فلان ... ولی خب میبینم که کلی خرج اضافه میکنه تو دانشگاه اخه

♡ بالاخره یه روز به رویاهام میرسم♡
یا بهش بگو میخرم و بااون حساب کن ولی بعدش ک رفتی بهش ز بزن بگو ک پولم کمه و برای خودمم پول کم اوردم ...

اینو میگم ... باید بگمممممم ... دیگه کلافه شدم 😢

نخر... همین اول راه بهش بفهمون ... این بار براش بخری دیگه تا اخر ترم هی باید براش خرید کنی و خودش هم که پول نداره...

شما برو کتابات رو بخر... بگو منم پول کم اوردم نتونستم برات کتاب بخرم... بعد بگو یکی از کتابای خودم رو هم نخریدم منتظرم پولامو بدی برم کتاب بخرم... 

حالیش نشد ... بهش پیام بده میخوام کتاب بخرم پول ندارم بی زحمت پولام رو بده...

نداد دیگه باید خیلی خوب بشناسیش ...

برو کتابفروشی ازونجا بهش زنگ بزن بگو من اومدم ولی هزینهش زیاده نمیتونم بگیرم اگه میخوای الان برام کا ...

اره همین کارو میکنم میگم اون پولم بریز ک بتونم مال خودمم بخرم ... مرسیییی از نظرت گلم 

دقیق نمیدونم فکر کنم ۴۰ .۵۰ تومن نهایتا

خب پس بهترین کار اینه بهش بگو حالت خوب نیست نمی تونی بری خرید بگو زحمت بکش تو برو واسه منم این کتابو بگیر.اگ اسم پول اورد بگو بگیر باهم حساب میکنیم 

نخر... همین اول راه بهش بفهمون ... این بار براش بخری دیگه تا اخر ترم هی باید براش خرید کنی و خودش هم ...

مرسی از نظرت گلم همین کارو میکنم بهش میگم تو کتاب فروشی ام برای خودمم پول ندارم بخرم پول جزوه هم بریم برام ...👍👍

پول قبلی رو چجوری پس بگیرم به نظرت؟😢

رو در رو سختته ،اس بده عزیزم بیزحمت اون ۵۰ ت پول جزوه رو برام کارت به کارت کن ،وضع مالیم خیلی داغونه،اینجوری بگو 

اگه پول خور نباشه که میده اگرم باشه که هیچی

⁦♥️⁩و بگو پروردگارا ،بیامرز و مهربانی کن،که تو مهربان ترین مهربانانی⁦♥️⁩
یک درصد هم فکر کن شاید خاطرش نیست شما براش کتاب خریدی و حساب نکرده  با ملاطفت و لبخند بهش هزین ...

👍👌👌مرسی از نظرت گلم ... درسته