2777
2789
عنوان

کیا سه ماهه دوم سقط داشتند؟؟

2501 بازدید | 20 پست

سلام دوستان‌

متاسفانه من ی بار پنج ماهگی و ی بار هم چهار ماهگی سقط داشتم. جنین کاملا سالم بود ولی رحمم باز شد و بچه دفع شد. دکتر گفت باید سرکلاژ کنی ولی گفت با سرکلاژ هم ممکن جواب نده خیلی نگرانم. کسی بوده مشکل منو داشته باشه؟ برای درمانش چیکار کردید؟

هرچه در خاطرم آید تو از آن خوبتری...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۱۸ هفته دهانه رحمم باز شد و بعد ۴ ماه اقدام کردم و باردار شدم الان ۲ ماهه باردارم و ماه بعد باید سرکلاژ شم

توکل بخدا...

خیلی نگرام لطفا برام دعا کنید

از لحاظ روحی خیلی بهم فشار اومد واسه بچه قبلیم😔

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فکرشو نکن.من هماتوم داشتم تو 4 تا بارداریم اولی تو 4 ماه سقط شد دختر و پسرم موندن.الانم باز باردارم ...

بچه هاتون بخاطر هماتوم سقط شدن؟؟ اندازه هماتوم چقد بود؟؟

منم هماتوم ۸ میلی دارم و نگرانم خیلی

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
بچه هاتون بخاطر هماتوم سقط شدن؟؟ اندازه هماتوم چقد بود؟؟ منم هماتوم ۸ میلی دارم و نگرانم خیلی

اولی 72 دومی سومی حدود 5 و 6 این چهارمی 16.من فقط یکی سفط کردم تو 4 ماه دخترم 6 سالشه پسرم 2 سال و نیم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
فکرشو نکن.من هماتوم داشتم تو 4 تا بارداریم اولی تو 4 ماه سقط شد دختر و پسرم موندن.الانم باز باردارم ...

منم اولی هماتوم داشتم ولی با دارو و استراحت جذب شد. ایشالا این نی نیتون هم سالم بیاد بغلتون

منم ۱۸ هفته دهانه رحمم باز شد و بعد ۴ ماه اقدام کردم و باردار شدم الان ۲ ماهه باردارم و ماه بعد باید ...

عزیزم نگران نباش. ولی حتماااااا ۱۲ هفته سرکلاژ کن نذار دیرتر بشه. استراااااحت یادت نره. ایشالا نی نی خوشگلت صحیح و سالم بیاد بغلت. فقط استرس نداشته باش ک بدترین چیزه

اولی 72 دومی سومی حدود 5 و 6 این چهارمی 16.من فقط یکی سفط کردم تو 4 ماه دخترم 6 سالشه پسرم 2 سال و ن ...

سلام عزیزم ببخشید سقط 4 ماهتون چجوری بود؟من یهو با درد شدید بچم و جفت افتادن نیازی به کورتاژم نشد😔 شما بعدی رو سرکلاژ شدین؟

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

سلام عزیزم ببخشید سقط 4 ماهتون چجوری بود؟من یهو با درد شدید بچم و جفت افتادن نیازی به کورتاژم نشد😔 ...

من هماتوم و خونریزی داشتم منم کامل بچه با تمام جفت و...  افتاد اما باز کورتاژ شدم بعدی ها هم نه سرکلاژ نشدم

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
من هماتوم و خونریزی داشتم منم کامل بچه با تمام جفت و...  افتاد اما باز کورتاژ شدم بعدی ها هم نه ...

ممنون عزیزم خدا بچه هاتونو حفظ کنه❤

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋