2777
2789

خودم مدرک آرایش و پیرایش دارم بقیه مدرک ها رو هم میگیرم ولی الان میخوام وام بگیرم آرایشگاه بزنم دو سه تا صندلی اجاره بدم به نظرتون کار منطقی ای هست ؟؟ من شهرستان زندگی میکنم آرایشگاه هم زیاد هست ولی معروف مثلا ده تا هست جا هم باید اجاره کنم 🤧

آره عالیه ..الان درآمدشان زیاده..برا شینیون.میگاپ.ناخن..اپیلاسیون اجاره بده

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو شهرستان جواب میده که هم قسط بدم هم اجاره 

نمیدونم شهرستانتون چطوره ....ولی اگه کارشون خوب باشه زود هم جا میفتی

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

اگه بودجه ات خوبه و مشکلی نداره کاملا کار منطقی هست که صندلی اجاره بدی

ولی حساب کن چند میخوای اجاره بدی

همه هزینه هاروهم درنظر بگیر و حساب کن مثل پول اب و برق و وسایلی که باید بخری برای ارایشگاهت

بعد ببین با قسط وامت جور درمیاد یانه

چیزی تهش برات میمونه یانه

اما درکل منطقی ترین راه همین صندلی اجاره دادن هست وقتی اول کار هستی

اگه بودجه ات خوبه و مشکلی نداره کاملا کار منطقی هست که صندلی اجاره بدی ولی حساب کن چند میخوای اجاره ...

اصلا بودجه ندارم فقط میخوام با وام پیش برم .اینجوری میخوام به خودم کمک کنم حرفه ای بشم .آره حتما میخوام صندلی اجاره بدم 

اصلا بودجه ندارم فقط میخوام با وام پیش برم .اینجوری میخوام به خودم کمک کنم حرفه ای بشم .آره حتما میخ ...

انشالله موفق میشی فکر خیلی عالی کردی

قبل از وام همه هزینه هارو حساب کن بعد وام رو بگیر 

بالاخره همه از همین کم کم شروع میکنن و به زیاد میرسن

نترس و با حساب و کتاب برو جلو

سلام عزیز من الان دیدم پیامت رو 

بستگی داره سالن شما کجا هست 

درصدی هم خوبه اجاره صندلی هم خوبه 

تکلیف بیمه رو حتما مشخص کن بعدا برات مشکل نشه بگن پرست=نل بودن در سالن 

حتما قرارداد ببند تا دچار مشکل نشید

اینجا میتونه خیلی کمکت کنه :

نمونه قرارداد اجاره صندلی آرایشگاه و توضیحاتی درباره مفاد آن