2777
2789
عنوان

کسی بوده نینیش رو سونو کوچیکتر نشون بده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بود قدش دنیا اومدنی؟

میانگین قد دخترا موقع تولد ۵۰ سانت هست. ولی دختر من ۵۱ سانت بود. تازه ۱ سانت هم بالای نمودار بود! الان هم همچنان بعد از ۱۴ ماه که گذشته رشد قدش بالای نموداره. حالا فکر کن چقدر سونوها اشتباه بوده !!

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

يه هفته مشكلي نيس بيشتر به خودت برس به پلوي چپ بخواب تا خون رساني بهتر انجام بشه 

اصلا هم نگران نباش من تو حاملگيم خيلي استرس كشيدم بچمم به دنيا اومد همه چيش نرمال بود اين دكترا الكي آدمو ميترسونن ١٠ بار رفتم سونو 😒

من سونو ی روز عقبتر زده برام، ینی چی مگه مشکلی دارن؟ 

نه عزیزم برای منم از اولش همیشه دوروز عقبتر بود الان بعد انومالی یه هفته عقبتر افتاده باز 

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...
خب الان نی نی ت اومد؟من خیلی غصه میخوردم،تا اینکه دکترم گفت اینا  اصلا دقیق نیستن

اصلا ناراحت نباش. منم الکی ناراحت بودم. سونو میگفت هر دو هفته بیا، هربار هم بدتر از قبل. تا اینکه دکترم گفت دیگه نرو، بچه سالم و خوبه. دیگه نرفتم تا ماه آخر. آره الان دخترم ۱ سال و دو ماهشه. سالمه سالمه و البته برخلاف گفته های سونو قد بلند هم هست.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
مال منم اول ۱ هفته عقب بود، دایم عقب میفتاد، ماه اخر بارداری ۴ هفته عقب افتاده بود

اولا دو سه روز عقب بود تو هفته۱۹ اوکی بود حتی بزرگتر بود اندازه اندامها، الان تو ۲۳هفته یه هفته کوچیکتر نشون داده ولی وزنش به هفته ۲۳ میخوره😔، به دنیا اومدنی قد و وزنش چطور بود؟

خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...