یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میانگین قد دخترا موقع تولد ۵۰ سانت هست. ولی دختر من ۵۱ سانت بود. تازه ۱ سانت هم بالای نمودار بود! الان هم همچنان بعد از ۱۴ ماه که گذشته رشد قدش بالای نموداره. حالا فکر کن چقدر سونوها اشتباه بوده !!
خب الان نی نی ت اومد؟من خیلی غصه میخوردم،تا اینکه دکترم گفت اینا اصلا دقیق نیستن
اصلا ناراحت نباش. منم الکی ناراحت بودم. سونو میگفت هر دو هفته بیا، هربار هم بدتر از قبل. تا اینکه دکترم گفت دیگه نرو، بچه سالم و خوبه. دیگه نرفتم تا ماه آخر. آره الان دخترم ۱ سال و دو ماهشه. سالمه سالمه و البته برخلاف گفته های سونو قد بلند هم هست.
مال منم اول ۱ هفته عقب بود، دایم عقب میفتاد، ماه اخر بارداری ۴ هفته عقب افتاده بود
اولا دو سه روز عقب بود تو هفته۱۹ اوکی بود حتی بزرگتر بود اندازه اندامها، الان تو ۲۳هفته یه هفته کوچیکتر نشون داده ولی وزنش به هفته ۲۳ میخوره😔، به دنیا اومدنی قد و وزنش چطور بود؟
خدای من به دل همه بنده هات ارامش بده، خدایا خودت حافظ بچم باش...