2777
2789
خب بعدش رفتی دکتر یا نه؟ بعد از اینکه آمپول زدی گفت باید چیکار کنی؟

من ۵دوره تمام این کارارو کردم عکس رنگیم انداختم ولی جواب نداد الان دیگ کلا بیخیال شدم.

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهت نگفت چرا یکیشون نگرفته؟

نه دکترم مونده بود من ۵دوره خوردم هردوره ۲ماه قرص قبلش خوردم اما نگرفت.

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
نمیدونم چرا خدا اینکارو میکه همسرم هیچ مشکلی نداره

عزیزم شاید زودبیبی زدی و تا دو هفته بعد تزریق hcg جواب بیبی تحت تاثیر داروئه 

صبر داشته باش عزیزم من وضعیتم خیلی بدتره ولی فقط باید صبر داشته باشیم پنج ساله تحت درمانم  عکس رنگی گرفتم و شوهرم هم هیچ مشکلی نداشت حتی امسال ای یو ای هم انجام دادم و نشد ماهی هزار جور قرص و امپول داشتم این ماه عقب انداختم و با ذوق هر روز بیبی گذاشتم و منفی بود و امروز پری اومد ناامید نشو و فقط به خدا توکل کن بالاخره یروز هم ما مامان میشیم 

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
دکتربری بهتره چون بایدامپول بزنی ک کیست نشه قرص باعث تحریک تخمدان میشه سایزفولیکولو بالامیبره اگ ب م ...

منم از کیست میترسم اخه خودم پلی کیستیکم یعنی اگه خوردم بدتر میشه؟اخه برای دخترم دکتر لتروزول نوشت خوردن ولی امپول ننوشت.دوره 2 یا 3 باردار شدم

نه اینا کیست میارن دختر بیکاری مواد شیمیایی الکی وارد بدن کنی

خاستم ی بار امتحان کنم.یعنی ی دوره بخورم اگه نشد دیگه نخورم.چون میدونم اگه جنین نشه کیست میشه الخصوص ک پلی کیستیکم