2777
2789

بچه ها دوستم ۲۷ تولدشه ...از اون طرف متوجه شده بارداره ...برای تولدش چی بخرم .؟

خودم چون طراحی روب سفال انجام میدم میگم یه دیوارکوب درست کنم ...تصویر فانتزی یک زن باردار ...در کنارش یک جفت کفش کوچولووووو بچگونه هم بخرم ...شما چی پیشنهاد میدین؟

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودت عالیه

من باردار که بودم یکی از آشناها روز زن بجایی اینکه ی چی کاربردی برای من بگیره ی جفت کفش برای نی نی ایم خرید خورد تو ذوقم ولی اگه حرکتی مثل حرکتی که شما گفتی میزد خوشحال میشدم .البته دستش درد نکنه اون محبت داشت این مدلی نشون داد

حالا چرا دارکوب نماد بچه آوردن بنظر من لک لک یه لک لک درست کن بعد یه تی شرت از اینا که از توش نی نی ...

دیوارکوب ...از این بشقاب سفالی ها که طراحی میشن و به دیوار نصب میشن ..اونا رو منظورمه عزیزم ☺تی شرت رو خوشم اومد 😎😎😎

نظر خودت عالیه من باردار که بودم یکی از آشناها روز زن بجایی اینکه ی چی کاربردی برای من بگیره ی جفت ...

خب اونم کفش خریده که ..عین من ..چرا ناراحت شدی عزیزم ؟☺

دیوارکوب ...از این بشقاب سفالی ها که طراحی میشن و به دیوار نصب میشن ..اونا رو منظورمه عزیزم ☺تی شرت ...

ا ببخشید فکر کردم میگی دارکوب  تی شرتا خیلی قشنگن شکمت که بزرگ تر میشه اونا میاد بیرونتر

خب اونم کفش خریده که ..عین من ..چرا ناراحت شدی عزیزم ؟☺

ی دیوارکوب هم برای دوستت درست کردی بجز هدیه برای نی نی .

بماند که کادو بدنیا اومدن بچم رو نداد از بستگان درجه یکه انتظار محبتش رو داشتم قیمت کادو برام مهم نبود حالا چند وقت دیگه بچه خودشون به دنیا میاد نمیدونم چیکار کنم کادو حاملگیش رو هم لباس براش گرفتم